Αύξηση της αστυνόμευσης ζήτησε από τον υπουργό Μ. Χρυσοχοΐδη ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Αύξηση της αστυνόμευσης ζήτησε από τον υπουργό Μ. Χρυσοχοΐδη ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής

Την τόνωση των αστυνομικών περιπολίων στις γειτονιές και το εμπορικό κέντρο του Ηρακλείου για να αυξηθεί το αίσθημα της ασφάλειας των κατοίκων της πόλης ζήτησε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, σε συνάντηση που είχαν στο υπουργείο.

Ο υπουργός δεσμεύθηκε να εξετάσει τη δυνατότητα να αυξήσει την παρουσία της ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.» στην πόλη του Ηρακλείου και να ενισχύσει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, ενώ με τον δήμαρχο συμφώνησαν να υπάρξει στενότερη συνεργασία της ΕΛ.ΑΣ. με τη Δημοτική Αστυνομία.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Μπάμπαλος δήλωσε:

«Ζούμε σε μιαν εποχή που πρέπει να προσέξουμε πολύ περισσότερο, όχι μόνο για την αποτροπή του εγκλήματος, αλλά, πλέον, και για τη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας.

»Ως Δήμος Ηρακλείου Αττικής θέλουμε και εμείς να συμβάλλουμε, να παίξουμε ενεργό ρόλο με τη συνεργασία Αστυνομίας και Δημοτικής Αστυνομίας.

»Ζήτησα από τον υπουργό, και χαίρομαι που ανταποκρίθηκε θετικά, να τονωθεί η παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας στο Ηράκλειο για να είναι και να αισθάνεται ο δημότης μας ασφαλής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet