«Βολές» σωματείου εκπαιδευτικών κατά αντιδημάρχου Ηρακλείου για την τελεδιάσκεψη με υπ. Παιδείας
Κοινωνία

«Βολές» σωματείου εκπαιδευτικών κατά αντιδημάρχου Ηρακλείου για την τελεδιάσκεψη με υπ. Παιδείας

Τον αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου καταγγέλλει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης» N. Ιωνίας – Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης με αφορμή την πρόσφατη τηλεδιάσκεψη με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος, ο αντιδήμαρχος, ως συντονιστής της τηλεδιάσκεψης, «έδειξε με προκλητικό τρόπο την εμπάθειά του απέναντι στον Σύλλογο, κλείνοντας δύο φορές το μικρόφωνο στον πρόεδρο του Δ.Σ. για να μην υποβάλει ερωτήσεις».

Επίσης, όπως προσθέτει ο Σύλλογος, «αφήνει χωρίς χαρακτηρισμούς το γεγονός ότι για να σταλεί πρόσκληση στον σύλλογό μας ώστε να συμμετέχει εκπρόσωπός του στην τηλεδιάσκεψη, την οποία συνδιοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου με την υπουργό Παιδείας την Πέμπτη 21/01/21, χρειάστηκε η τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου του Δ.Σ με τον δήμαρχο, για να ζητήσει εξηγήσεις για τον αποκλεισμό μας. Άλλωστε είναι γνωστή η μέχρι τώρα πάγια τακτική του υπουργείου να μην καλούνται τα εκπαιδευτικά σωματεία σε ανάλογες τηλεσυζητήσεις με εκπαιδευτικούς και γονείς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet