Για ποια θέματα των όμορων Δήμων συζήτησαν οι δήμαρχοι Νέας Ιωνίας και Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Για ποια θέματα των όμορων Δήμων συζήτησαν οι δήμαρχοι Νέας Ιωνίας και Ηρακλείου Αττικής

Σε εποικοδομητικό κλίμα και με την από κοινού δέσμευση για αγαστή και αποτελεσματική συνεργασία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 4 Ιουνίου 2020 στο δημαρχείο της πόλης, συνάντηση της δημάρχου Νέας Ιωνίας, Δέσποινας Θωμαΐδου και του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν τους όμορους Δήμους, όπως η συνεργασία υλοποίησης δράσεων, η επίλυση του κυκλοφοριακού, η διαχείριση των απορριμμάτων και άλλα ζητήματα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επισφραγίστηκε η πρόθεση αμφοτέρων των δημάρχων να συνεχιστεί η άριστη συνεργασία και ιδιαίτερα σε ζητήματα που σχετίζονται με την αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής, καθώς και με την υγιεινή και ασφάλεια των πολιτών.

Η κ. Θωμαΐδου μετά το πέρας της συνάντηση δήλωσε:

«Για εμάς είναι σημαντική η συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου, όπως επιδιώκουμε επίσης με όλους τους Δήμους της περιοχής μας.

Άλλωστε τα ζητήματα που μας απασχολούν είναι κοινά και για αυτόν τον λόγο ενώνουμε τις δυνάμεις και συμπορευόμαστε με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο των πόλεών μας, πάντα προς όφελος των συμπολιτών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet