Γ. Πέτρου: Nα συνεχίσει το Ηράκλειο να πηγαίνει μπροστά
Κοινωνία

Γ. Πέτρου: Nα συνεχίσει το Ηράκλειο να πηγαίνει μπροστά

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ζούμε μεγάλα πράγματα στην πόλη μας αυτή την περίοδο», δήλωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Αττικής Γιώργος Πέτρου, σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε αποκλειστικά στον «94.0» και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

Ο κ. Πέτρου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην απόκτηση του κτήματος Φιξ, κάνοντας λόγο για δικαίωση των προσπαθειών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής γενικότερα και του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου ειδικότερα.

«Το κτήμα Φιξ είναι κάτι που θα μείνει σε όλες τις γενιές που έρχονται και δεν αποτιμάται σε χρήμα…! Αλλά ακόμα και αν θέλουμε να το αποτιμήσουμε οικονομικά, η απόκτηση ενός χώρου 28 στρεμμάτων με 5 εκατ. ευρώ είναι ένα ελάχιστο κόστος. Σε έναν δήμο που παράλληλα μειώνει τα δημοτικά του τέλη», υπογράμμισε ο Γιώργος Πέτρου.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η αντιπολίτευση, που τάχθηκε κατά της απόκτησης του κτήματος Φιξ από τον Δήμο, εγκλωβίστηκε εξαρχής σε μία λάθος πολιτική επιλογή.

«Το διακύβευμα στις επικείμενες δημοτικές εκλογές είναι να συνεχίσει το Ηράκλειο να πηγαίνει μπροστά!» κατέληξε ο κ. Πέτρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet