Γ. Παπαδημητρίου: Ακόμη και η πολιτική είναι γένους θηλυκού
Κοινωνία

Γ. Παπαδημητρίου: Ακόμη και η πολιτική είναι γένους θηλυκού

Μια άκρως ενδιαφέρουσα βραδιά για το γυναικείο φύλο διοργανώθηκε από τον δημοτικό συνδυασμό Ηράκλειο – Μαζί το βράδυ της Παρασκευής 8 Μαρτίου 2019, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, στον πολυχώρο Τέχνης & Πολιτισμού, ΠΟΛΙΣ in Art (Μαρίνου Αντύπα 62-66).

Η επίσημη προσκεκλημένη της βραδιάς καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών Νικολίτσα Λιαντίνη μίλησε στον κατάμεστο αμφιθεατρικό χώρο, για την διαχρονική αξία, τις κατακτήσεις, τις επιτυχίες, αλλά και την εν γένει προσφορά της γυναίκας στο ιστορικό γίγνεσθαι, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι το «Αιώνιο Θηλυκό μας έλκει ψηλά».

Η εκδήλωση η οποία έτυχε της καθολικής ανταπόκρισης και συμμετοχής του κοινού σε κάθε σημείο της, ολοκληρώθηκε με το μουσικό μέρος, στο οποίο η κ. Ζανέτ Καπούγια, μας ταξίδεψε μουσικά από την Λατινική Αμερική ως την Πλάκα.

«Ευχαριστώ θερμά την καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Λιαντίνη, η οποία ανταποκρίθηκε με αμεσότητα στο κάλεσμα μας και εξήγησε με πολύ μεστό τρόπο τη δύναμη του θηλυκού γένους, διαχρονικά στην κοινωνία» σχολίασε ο επικεφαλής του συνδυασμού Ηράκλειο – Μαζί, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Γιώργος Παπαδημητρίου.

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο Γιώργος Παπαδημητρίου πρόσθεσε: «Σήμερα σε μια ημέρα που δικαίως είναι αφιερωμένη στις γυναίκες και στον πολύπλευρο ρόλο που επιτελούν σε κάθε πτυχή της ζωής μας, είμαι ευτυχής καθώς για πρώτη φορά στη ζωή μου βρέθηκα ανάμεσα σε τόσες πολλές γλυκές, ωραίες και εορτάζουσες παρουσίες. Η 8η Μαρτίου είναι μια ημέρα ορόσημο για τις γυναίκες και τον πολυδιάστατο ρόλο που, αυτές διαδραματίζουν, σε κάθε τομέα της ιδιωτικής και δημόσιας ζωής. Είμαι χαρούμενος που ο συνδυασμός μας απαρτίζεται από γυναίκες με έντονη προσωπικότητα και πορεία στα κοινά. Είναι μια καλή αφορμή για όλους μας να μην ξεχνάμε ότι οι γυναίκες είναι 365 ημέρες τον χρόνο εδώ. Πρέπει να τις φροντίζουμε και να τις αγαπάμε κάθε ημέρα του χρόνου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ακόμη και η πολιτική είναι γένους θηλυκού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet