Γ. Παπαδημητρίου σε μαθητές: Να ακολουθείτε με πίστη τα όνειρά σας
Φωτογραφία: Intime News
Κοινωνία

Γ. Παπαδημητρίου σε μαθητές: Να ακολουθείτε με πίστη τα όνειρά σας

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Γιώργος Παπαδημητρίου στέλνει ευχές για καλή επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδημητρίου αναφέρει:

«Φίλες έφηβες, φίλοι έφηβοι, Βρίσκεστε στην πιο όμορφη, γόνιμη και δημιουργική περίοδο της ζωής σας. Με την ολοκλήρωση της φοίτησής σας στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση ανοίγει ένας νέος κύκλος προσπάθειας για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, επαγγελματικά και προσωπικά, είτε μέσα από τις πανελλήνιες εξετάσεις, είτε μέσα από διαφορετικές επιλογές και τρόπους αυτοπραγμάτωσης. Όποια κι αν είναι η απόφασή σας είναι αξιοσέβαστη, ξεχωριστή και μοναδική και σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.

Να είστε ευτυχισμένοι/ες στη ζωή σας διανύοντας τον δρόμο που επιλέξατε, να αποκομίσετε ωραίες εμπειρίες, γνώσεις και ανθρώπινες σχέσεις, και να προσπαθείτε με δύναμη ψυχής και πίστη στον εαυτό σας να υλοποιείτε τους στόχους της ζωής σας, συμβάλλοντας με την ορμή και την οπτική της νιότης σας στην ανάπτυξη της παιδείας, των επιστημών και των τεχνών. Είμαι σίγουρος ότι με την ευγένεια της ψυχής σας και τις δημιουργικές ιδέες σας θα συμβάλλετε περισσότερο από εμάς στη δημιουργία ειρηνικών κοινωνιών με δημοκρατία, ισότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και στο περιβάλλον, κοινωνιών με λιγότερη βία και αυθαιρεσία και περισσότερο φως και αισιοδοξία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet