Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Όλη η αλήθεια για τις άδικες αιτιάσεις ΔΕΔΔΗΕ όσον αφορά στο κλάδεμα των δένδρων
Κοινωνία

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Όλη η αλήθεια για τις άδικες αιτιάσεις ΔΕΔΔΗΕ όσον αφορά στο κλάδεμα των δένδρων

«Τώρα που τα προβλήματα στην πόλη αποκαταστάθηκαν ήρθε η ώρα να πούμε την αλήθεια κόντρα στα ψέματα που ακούστηκαν από τον ΔΕΔΔΗΕ τις τελευταίες ημέρες», όπως αναφέρει η δημοτική αρχή Ηρακλείου Αττικής.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, η διοίκηση του Δήμο σημειώνει τα εξής:

Σας είπαν ότι για τις διακοπές στο ρεύμα «φταίνε οι Δήμοι που δεν κλάδεψαν τα δέντρα». Απαντάμε με έγγραφο του ίδιου του ΔΕΔΔΗΕ το οποίο έστειλε πρόσφατα στους Δήμους και ζητάει από το Δασαρχείο μεν άδεια και από εμάς δε και εσάς τους πολίτες να τους υποδείξουμε επικίνδυνα σημεία για να πάνε να κλαδέψουν, ποιοι; Τα δικά τους συνεργεία ως οφείλουν!

Και φυσικά εμείς τους στείλαμε και τους στέλνουμε συνεχώς τα σημεία κοντά στο δίκτυο της ΔΕΗ που θέλουν κλάδεμα (μαζί και με δικά σας αιτήματα) και τώρα, και στην αρχή του χειμώνα, και το φθινόπωρο και το καλοκαίρι και όλον τον χρόνο και όλα τα χρόνια.

Αυτή είναι η αλήθεια και την παραδέχονται και οι ίδιοι εγγράφως. Εμείς δεν παίξαμε το παιχνίδι των ευθυνών, όχι τουλάχιστον όταν η πόλη, όλη η Αττική, δοκιμαζόταν.

Προτιμήσαμε να δουλέψουμε αντί να μιλάμε στα κανάλια. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να ακουστεί η πραγματικότητα γιατί εσείς, οι πολίτες είστε οι μόνοι που δεν φταίτε.

Ο δήμαρχος έχει μιλήσει από χθες με τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και μαζί συντονίζουν ενέργειες, ώστε οι ευθύνες αυτές να καταλογιστούν εκεί που πραγματικά ανήκουν, αφού ο υπεύθυνος για όλο αυτό που ζήσαμε αυτές τις ημέρες -πέραν από τη «Μήδεια»-, ο ΔΕΔΔΗΕ δηλαδή, δεν λέει να τις αναλάβει.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή. Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet