Δήμος Ηρακλείου: Ηλεκτρονικό σύστημα για διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ
Κοινωνία

Δήμος Ηρακλείου: Ηλεκτρονικό σύστημα για διανομή προϊόντων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ

Ταχύτατα και αποτελεσματικά πραγματοποιήθηκε η τελευταία διανομή στους δικαιούχους του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, όπως τονίζει ο Δημος.

Στην καλύτερη εξυπηρέτηση των ωφελούμενων του προγράμματος ΤΕΒΑ βοήθησε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Σήμου, η επιτυχημένη πραγματοποίηση της τελευταίας διανομής προϊόντων από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, για πρώτη φορά, με το νέο ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής των παραλαβών.

Με αυτό τον τρόπο η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου κατάφερε να εξυπηρετήσει σε ταχύτατο χρονικό διάστημα τους 173 δικαιούχους που παρέλαβαν, συνολικά, περίπου 1.000 τεμάχια μοσχαρίσιου και 1.000 τεμάχια χοιρινού κρέατος από τον χώρο του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το νέο σύστημα επέτρεψε την άμεση, online ενημέρωση της κεντρικής αποθήκης διανομής της Περιφέρειας Αττικής με αποτέλεσμα ο Δήμος να καταφέρει άμεσα να κρατήσει στη διάθεσή του το περίσσευμα των τεμαχίων του κρέατος (περί τα 400), τα οποία και διατέθηκαν στις εκκλησίες της πόλης, στις ενορίες των οποίων πραγματοποιούνται συσσίτια (ενορία Κοιμήσεως της Θεοτόκου και ενορία Αγίου Νεκταρίου).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet