Δήμος Ηρακλείου: Στη «μάχη» για μία καλύτερη πόλη και το 2017
Κοινωνία

Δήμος Ηρακλείου: Στη «μάχη» για μία καλύτερη πόλη και το 2017

Με την ευχή ο νέος χρόνος να αποδειχθεί καλύτερος για όλο το Ηράκλειο, όλους τους Ηρακλειώτες και, εν γένει, για όλη την κοινωνία, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και οι εργαζόμενοί του έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Το μήνυμα της εκδήλωσης ήταν, όπως ενημερώνει ο Δήμος, ότι «σε μια εποχή δυσκολιών και αντιξοοτήτων, η δημοτική Αρχή, το Δημοτικό Συμβούλιο και, φυσικά, οι δημοτικοί υπάλληλοι θα συνεχίσουν να εργάζονται καθημερινά για να γίνει η πόλη ακόμα πιο όμορφη, για να βρουν συμπαράσταση και βοήθεια όλοι οι πολίτες που το έχουν ανάγκη».

«Οι δημότες, οι Ηρακλειώτες, όταν όλοι οι άλλοι τους έχουν απογοητεύσει, στρέφονται στον Δήμο και έχουν υψηλές απαιτήσεις από όλους εμάς για να τους βοηθήσουμε, να τους προσφέρουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής», τόνισε στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, και συμπλήρωσε: «Οφείλουμε να ανταποκριθούμε και να σταθούμε το τελευταίο, ίσως, μέτωπο στη μάχη για την κοινωνική συνοχή. Ξέρω ότι θα πετύχουμε, γιατί ξέρω τις δυνάμεις σας, καθώς, μολονότι είστε το λιγότερο σε αριθμό προσωπικό που είχε ο Δήμος στη σύγχρονη ιστορία του, μολονότι έχετε υποστεί και εσείς τα επακόλουθα της κρίσης, δίνεται όλοι τον καλύτερό σας εαυτό σε αυτή την προσπάθεια. Προχωράμε, λοιπόν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet