Διαδικτυακά οι αιτήσεις για κατάρτιση του στρατολογικού πίνακα κλάσεως 2026 στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Διαδικτυακά οι αιτήσεις για κατάρτιση του στρατολογικού πίνακα κλάσεως 2026 στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Ηλεκτρονικά μπορούν και φέτος οι κηδεμόνες των εγγεγραμμένων παιδιών στο Μητρώο Αρρένων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, που γεννήθηκαν το έτος 2005 (Στρατιωτική Κλάση 2026), να υποβάλλουν την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση για την απαιτούμενη κατάρτιση του Στρατολογικού Πίνακα, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του Δήμου και συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα μέχρι την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021, επισυνάπτοντας ως δικαιολογητικό, την αστυνομική ταυτότητα του παιδιού, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Οδηγίες από τη διοίκηση του Δήμου Ηρακλείου για τη διαδικασία

Η διαδικασία είναι απλή. Οι κηδεμόνες πρέπει να μπουν στο iraklio.gr, να προχωρήσουν στην ενότητα «Online Εξυπηρέτηση», ακολούθως «Αιτήσεις-Πιστοποιητικά», ώστε να εισέλθουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα εξυπηρέτησης του Δήμου. Εκεί θα βρουν τη σχετική αίτηση, θα την κατεβάσουν, θα τη συμπληρώσουν και θα την επισυνάψουν σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στην πλατφόρμα. Η είσοδος στη διαδικτυακή πλατφόρμα και η αυθεντικοποίηση των χρηστών γίνεται με τους προσωπικούς κωδικούς Taxisnet.

Φέτος, λόγω των συνθηκών, η online διαδικασία είναι όχι μόνο προτεινόμενη αλλά απαραίτητη, για την ασφάλεια της υγείας των πολιτών, επισημαίνει η δημοτική αρχή, προσθέτοντας ότι στις εξαιρετικές περιπτώσεις που δεν υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής, και μόνο κατόπιν ραντεβού στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας, η υποβολή της υπεύθυνης δήλωσης μπορεί να γίνει με αυτοπρόσωπη παρουσία στο τμήμα Δημοτικής Κατάστασης (Στ. Καραγιώργη 2, έναντι σταθμού ΗΣΑΠ, 2ος όροφος) πάλι μέχρι την ίδια ημερομηνία, κάθε εργάσιμη ημέρα από τις 9:00 έως τις 13:00, είτε του ενδιαφερόμενου, με την επίδειξη της πρωτότυπης αστυνομικής του ταυτότητας και την προσκόμιση ενός φωτοαντιγράφου αυτής, είτε ενός εκ των δυο γονέων του. Στην περίπτωση αυτή, ο γονέας θα πρέπει να έχει μαζί του τις αστυνομικές ταυτότητες, τόσο του ιδίου όσο και του τέκνου του καθώς και ένα φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας του τέκνου, συμπληρώνει η διοίκηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στους τηλ. αριθμούς επικοινωνίας του Δημοτολογίου: 213 2000128 – 213 2000130 – 213 2000268 – 213 2000229.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet