Διανομή Αυγούστου προϊόντων ενίσχυσης για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Διανομή Αυγούστου προϊόντων ενίσχυσης για τους δικαιούχους ΤΕΒΑ από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Διανομή προϊόντων για τον μήνα Αύγουστο προς τους οικονομικά αδύναμους κατοίκους της πόλης, δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, πραγματοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής τη Δευτέρα 30 Αυγούστου, από τις 9.00 έως τις 14.00, στο προαύλιο του 4ου Λυκείου Ηρακλείου Αττικής (Ανάφης & Κηφισίας 32). Οι δικαιούχοι έχουν ήδη ειδοποιηθεί με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο.

Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να προσκομίζουν σε έντυπη μορφή  τον ΑΜΚΑ ή  το αντίγραφο της αίτησης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν υποβάλει. Η παραλαβή των προϊόντων μπορεί να γίνει μόνο από τον δικαιούχο. Σε διαφορετική περίπτωση χρειάζεται η σχετική εξουσιοδότηση.

Η διανομή θα περιέχει βασική υλική συνδρομή με είδη πρώτης ανάγκης και αρκετά τρόφιμα, οπότε οι δικαιούχοι συμβουλεύονται να έρθουν με καρότσι, βέλτιστα δε με κάποιο μέσο μεταφοράς.

Το πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ) υλοποιείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, ενισχυτικά στα προγράμματα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο), ώστε να καλυφθούν περισσότεροι Ηρακλειώτες που έχουν ανάγκη βοήθειας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet