Διανομή τροφίμων σε Ηρακλειώτες δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ
Κοινωνία

Διανομή τροφίμων σε Ηρακλειώτες δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και συγκεκριμένα με την Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα Αθηνών, θα διανείμει προϊόντα στους δικαιούχους, στο πλαίσιο του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

Η διανομή θα γίνει το τριήμερο 18 με 21 Σεπτεμβρίου 2018, από τις 9:00 έως τις 14:00 στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (στο -1 υπόγειο του δημαρχείου, Στ. Καραγιώργη 2).

Οι δικαιούχοι θα ειδοποιηθούν έγκαιρα και ατομικά, με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο. Όσοι προσέλθουν θα πρέπει να προσκομίζουν σε έντυπη μορφή τον ΑΜΚΑ ή το αντίγραφο της αίτησης του  Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν υποβάλλει. Η παραλαβή των προϊόντων μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε ενήλικο μέλος του νοικοκυριού. Συνιστάται οι δικαιούχοι να έχουν μαζί τους για τη μεταφορά κάποιο κατάλληλο μέσο (π.χ. καρότσι λαϊκής).

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, νωπά προϊόντα θα διανεμηθούν την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου και μόνο τη συγκεκριμένη ημερομηνία καθώς, περαιτέρω φύλαξή τους, καθώς είναι νωπά, απαγορεύεται από τους όρους του προγράμματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet