Δράση ψηφιακής μαστογραφίας στο Ηράκλειο Αττικής στις 10 Ιουνίου
Κοινωνία

Δράση ψηφιακής μαστογραφίας στο Ηράκλειο Αττικής στις 10 Ιουνίου

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων, πραγματοποιεί ακόμα μία δράση ψηφιακής μαστογραφίας για όσες κυρίες της πόλης επιθυμούν να εξεταστούν, στο πλαίσιο της πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού.

Η νέα δράση θα γίνει την Παρασκευή 10 Ιουνίου, στις 09:00, στο Κέντρο Μαστού (Τίρυνθος 2, Άνω Πατήσια). Όσες ενδιαφερόμενες θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να το κάνουν στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου στα τηλέφωνα 210 2826924 ή 213 2000196 μέχρι την Πέμπτη 2 Ιουνίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι εξετάσεις αφορούν γυναίκες από 40 έως 69 ετών, οι οποίες δεν έχουν νοσήσει ή νοσούν από CA μαστού.

Η δημοτική αρχή υπενθυμίζει ότι «για προσωποποιημένη πληροφόρηση και προτεραιότητα σε όλες τις ανάλογες δράσεις του Δήμου οι Ηρακλειώτες μπορούν να εγγράφονται εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας». Δημιουργώντας το online προφίλ της υγείας τους, μπορούν να λαμβάνουν με προσωπικά μηνύματα ενημερώσεις για όλα τα προγράμματα και τις εξετάσεις που κάνει ο Δήμος (όπως η συγκεκριμένη) και το ΕΔΔΥΠΠΥ, αλλά και να δηλώνουν αυτόματα συμμετοχή. Η εγγραφή στο λογισμικό γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου iraklio.gr στην ενότητα Online Εξυπηρέτηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet