Δωρεάν μεταφορά φοιτητών από Ηράκλειο προς Πανεπιστημιούπολη από Δευτέρα 12/10
Κοινωνία

Δωρεάν μεταφορά φοιτητών από Ηράκλειο προς Πανεπιστημιούπολη από Δευτέρα 12/10

Tη δωρεάν μεταφορά των φοιτητών του Ηρακλείου Αττικής προς την Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου ενεργοποιεί και φέτος ο Δήμος. Το λεωφορείο θα μεταφέρει τους νέους από τις 12 Οκτωβρίου, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ξεκινώντας στις 08.00π.μ. από τη στάση επί της οδού Μελίνας Μερκούρη, έξω από τον ηλεκτρικό σταθμό (ΗΣΑΠ) Ηράκλειο.

Το δρομολόγιο θα κάνει ακόμα δύο στάσεις εντός της πόλης για να εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν περισσότερους επιβάτες και συγκεκριμένα, στις 08:10π.μ. στη λεωφόρο Πλαπούτα, έξω από το 5ο Γυμνάσιο και στις 08:20π.μ. επί της λεωφόρου Ηρακλείου, στον σταθμό του προαστιακού, για να αναχωρήσει, ακολούθως, προς Πανεπιστημιούπολη μέσω της Αττικής Οδού.

Όσοι φοιτητές ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το πάσο χρήσης του δρομολογίου μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] (γράφοντας απλώς τα στοιχεία τους και την πρόθεσή τους να συμμετέχουν). Στη συνέχεια θα χρειαστεί να επισυνάψουν ένα αντίγραφο της φοιτητικής τους ταυτότητας (ή την εγγραφή τους στο Πανεπιστήμιο, εάν δεν υπάρχει πάσο), τρίτον, μια φωτογραφία προσώπου και, τέλος, μια απόδειξη μόνιμης κατοικίας στο Ηράκλειο (λογαριασμός ΔΕΚΟ, τηλεφώνου, βεβαίωση δημοτολογίου κτλ).

Όσοι κάνουν αίτηση μέχρι την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου θα παραλάβουν το πάσο εισόδου εντός του λεωφορείου, πριν ξεκινήσει το πρώτο δρομολόγιο. Όσοι δεν χρησιμοποιήσουν το λεωφορείο τη Δευτέρα ή κάνουν την αίτησή τους μετέπειτα, θα παραλάβουν το πάσο τους σε συνεννόηση με το τμήμα Παιδείας του Δήμου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό 213 2000105.

Η επιβίβαση και η μεταφορά με το λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας γίνεται με όλους τους κανόνες ασφαλείας για την προστασία από την Covid-19. Οι φοιτητές θα πρέπει να φορούν μάσκα κατά την παραμονή τους στο όχημα.

«Για ακόμα μια χρονιά κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να διευκολύνουμε τη φοιτητική ζωή των νέων της πόλης, να μπορούν να μεταβαίνουν δωρεάν στην Πανεπιστημιούπολη, να έχουν μια λιγότερη έγνοια στην καθημερινότητά τους», σχολιάζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Μανώλης Κουτσογιαννάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet