Εξετάσεις μαστογραφίας στο Ηράκλειο Αττικής στις 10 Φεβρουαρίου
Κοινωνία

Εξετάσεις μαστογραφίας στο Ηράκλειο Αττικής στις 10 Φεβρουαρίου

Εξετάσεις μαστογραφίας σε προνομιακή τιμή (δωρεάν για τις οικονομικά αδύναμες γυναίκες) προσφέρει το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Μαστού (Τίρυνθος 2, Άνω Πατήσια).

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, καλώντας στον τηλεφωνικό αριθμό 210 2826924 την Τρίτη (1/2), την Πέμπτη (3/2) και την Παρασκευή (4/2), από τις 09:00 έως τις 15:00.

Οι γυναίκες πρέπει να είναι από 40- 69 χρονών, να μην έχουν νοσήσει ή νοσούν από καρκίνο του μαστού και να έχει περάσει τουλάχιστον ένα έτος από την τελευταία μαστογραφία τους.

Η δημοτική αρχή σημειώνει ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, προτεραιότητα που έχουν αρχικά οι εγγεγραμμένες στο λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας.

Η εγγραφή στο λογισμικό είναι απολύτως δωρεάν και γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου iraklio.gr – Online Εξυπηρέτηση και, ουσιαστικά, είναι ένα προφίλ του δημότη μέσα από το οποίο μπορεί να ενημερώνεται προσωποποιημένα για δράσεις και προγράμματα πρόληψης και προαγωγής της υγείας του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet