Επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου ξεκινά στο Ηράκλειο Αττικής
Κοινωνία

Επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου ξεκινά στο Ηράκλειο Αττικής

Νέα επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου ξεκινά στο Ηράκλειο, η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής παρακολουθεί από κοντά τις εργασίες αφενός για να εξασφαλίσει ότι θα γίνει σωστή αποκατάσταση του οδικού δικτύου με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης των αγωγών, αφετέρου για να γίνει πράξη η συμφωνία που έχει πετύχει ο δήμαρχος, Νίκος Μπάμπαλος, με την ΕΔΑ για την δωρεάν σύνδεση των δημοτικών κτηρίων, των σχολείων και των δημοτικών παιδικών σταθμών σε κάθε σημείο όπου, πλέον, είναι διαθέσιμο το δίκτυο.

Η εν λόγω συμφωνία έχει ήδη υλοποιηθεί στις περιοχές όπου η ΕΔΑ έχει ολοκληρώσει τις επεκτάσεις του φυσικού αερίου, επισημαίνει η διοίκηση, ενώ προσθέτει ότι το ίδιο θα συμβεί και στη νέα εκστρατεία, δεδομένου ότι ο χάρτης της καινούργιας επέκτασης περιλαμβάνει στα όριά του πολλά και διάφορα σημεία της πόλης.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, οι αγωγοί που θα εγκατασταθούν σε αυτή τη φάση φτάνουν σε μήκος συνολικά τα 1.638 μέτρα και περνούν από τις οδούς Νικηταρά (από Μπότσαρη έως Βορ. Ηπείρου), Βορ. Ηπείρου (από Νικηταρά έως Βάρναλη), Βάρναλη (από Βορ. Ηπείρου έως Καλλικράτους), Καλλικράτους (από Βάρναλη έως Πλαπούτα), Φαιστού (από Ελευθερωτών ως Κνωσσού), Κνωσσού (από Φαιστού έως Πλαπούτα), Παπαϊωάννου (από Κοσμά Αιτωλού έως Μαρ. Αντύπα), Αγάπης (από Αγίου Σπυρίδωνος έως Χρυσανθέμων), οδός Αγίου Σπυρίδωνος (από Ευτυχίας έως Πρ. Λόφου), Κολοκοτρώνη (από Αγίου Σπυρίδωνος έως Ευτυχίας), Ελπίδος (από Αγίου Σπυρίδωνος έως Κολοκοτρώνη), Ματρόζου (από Ελπίδος έως Ευτυχίας), Αγάπης (από Αγίου Σπυρίδωνος έως Κολοκοτρώνη), Ευτυχίας (από Κολοκοτρώνη έως Ματρόζου).

Για τον Δήμο προέχει, μεταξύ άλλων, η εργολαβία να αφήσει τους δρόμους του Ηρακλείου στην κατάσταση που τους βρήκε, σημειώνει η διοίκηση, συμπληρώνοντας ότι για αυτόν τον λόγο, ο αντιδήμαρχος, Ηλίας Μπάρμπας, απηύθυνε ήδη σχετική επιστολή στην εργολήπτρια εταιρεία που θα πραγματοποιήσει τις παρεμβάσεις, ενώ άνθρωποι της Τεχνικής Υπηρεσίας θα βρίσκονται τακτικά στα σημεία που θα πραγματοποιηθούν τα έργα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet