«Επίθεση» Ν. Μπάμπαλου στη ΣΤΑΣΥ για την υπόγεια διάβαση στον σταθμό ΗΣΑΠ Ηράκλειο
Κοινωνία

«Επίθεση» Ν. Μπάμπαλου στη ΣΤΑΣΥ για την υπόγεια διάβαση στον σταθμό ΗΣΑΠ Ηράκλειο

Πλημμύρισε η υπόγεια διάβαση στον σταθμό ΗΣΑΠ Ηράκλειο και ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, «επιτίθεται» στη ΣΤΑΣΥ Α.Ε., η οποία είνα υπεύθυνη για την εύρυθμη λειτουργία των μηχανισμών απάντλησης υδάτων στο σημείο.

Συγκεκριμένα, σχετικά με τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην υπόγεια διάβαση του σταθμού μετά και την τελευταία νεροποντή, ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής δηλώνει:

«Ως εδώ και μη παρέκει με τη ΣΤΑΣΥ. Ενώ είναι υπεύθυνη για την εύρυθμη λειτουργία του μηχανισμού απάντλησης υδάτων στον χώρο του σταθμού του τρένου, αυτοί δεν δούλεψαν σωστά με αποτέλεσμα να υπάρξει πρόβλημα με τη νεροποντή. Και είναι κρίμα γιατί κανένα άλλο σημείο στην πόλη δεν είχε τέτοιο πρόβλημα παρά τις έντονες βροχοπτώσεις. Εν πάση περιπτώσει ας μας παραχωρήσουν την υπόγεια διάβαση για να δουλέψει επιτέλους σωστά…».

Σημείωση: Στη φωτογραφία η εικόνα της υπόγειας διάβασης σε αντιπαραβολή με τον έκτακτο, προληπτικό καθαρισμό φρεατίων που πραγματοποίησε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής εν αναμονή της βροχόπτωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet