Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Οδοντιατρείο Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Επαναλειτουργεί το Δημοτικό Οδοντιατρείο Ηρακλείου Αττικής

Το Δημοτικό Κοινωνικό Οδοντιατρείο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής επαναλειτουργεί σε νέο χώρο, με ολοκαίνουργιο εξοπλισμό και για περισσότερες ημέρες μέσα στην εβδομάδα. Τέσσερις εθελοντές οδοντίατροι της πόλης θα προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες ελέγχου, αλλά και βασικών επεμβάσεων στους Ηρακλειώτες, μέλη των οικονομικά ευπαθών ομάδων πληθυσμού, διευρύνοντας έτσι την κοινωνική δράση του Δήμου, την προσφορά στον πολίτη που έχει ανάγκη.

Το Δημοτικό Οδοντιατρείο λειτουργεί πλέον, μαζί με τα υπόλοιπα Δημοτικά Ιατρεία και το Δημοτικό Οφθαλμιατρείο, στον 2ο όροφο του δημαρχείου της πόλης (Στ. Καραγιώργη 2 & Μαρ. Αντύπα).

Όσοι θέλουν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών του θα πρέπει, πρωτίστως, να κλείσουν ραντεβού στα γραφεία του ΚΕΠ Υγείας και των Δημοτικών Ιατρείων ή να καλέσουν στους αριθμούς τηλεφώνου 213 2000187 -196 -274, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09:00-14:00.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα ορίζονται με βάση τα κοινωνικο-οικονομικά στοιχεία διαβίωσης, τα οποία θα αποδεικνύονται με την προσκόμιση δικαιολογητικών: ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας στο Ηράκλειο Αττικής και εκκαθαριστικό σημείωμα τελευταίου οικονομικού έτους.

«Σε μια προσπάθεια που ξεκίνησε αποφασιστικά η προκάτοχός μου, Μαρία Παντερή, προχωρήσαμε σε πλήρη ανανέωση του εξοπλισμού του Δημοτικού Οδοντιατρείου προκειμένου να το επαναφέρουμε ακόμα πιο λειτουργικό, πιο αποτελεσματικό στην υπηρεσία των Ηρακλειωτών. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους εθελοντές οδοντιάτρους που μας βοηθούν στο νέο μας ξεκίνημα, περιμένοντας, βέβαια, την προσφορά και οποιοδήποτε άλλου γιατρού της πόλης θέλει να συμμετέχει. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας προσφέρουμε καθημερινά περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες στον πολίτη, κυρίως στις οικογένειες που δοκιμάζονται, με την ευχή, σύντομα, αυτές οι υπηρεσίες να καταστούν περιττές», δηλώνει ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, Γιώργος Οικονομίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet