Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας της Δημοτικής Συγκοινωνίας Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Επεκτείνεται το ωράριο λειτουργίας της Δημοτικής Συγκοινωνίας Ηρακλείου Αττικής

Στην επέκταση του ωραρίου της λειτουργίας της Δημοτικής Συγκοινωνίας προχωρά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Συγκεκριμένα, και προκειμένου να εξυπηρετήσει καλύτερα και περισσότερο επιβατικό κοινό, κυρίως δε όσους χρειάζονται να κινηθούν για την εργασία τους, το δρομολόγιο αυξάνεται κατά τρεις ώρες, ξεκινώντας πλέοναπό τις 7 το πρωί και πραγματοποιώντας την τελευταία διαδρομή στις 6 το απόγευμα. Το νέο διευρυμένο ωράριο θα ισχύει από τη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018.

Μέχρι πρότινος η Δημοτική Συγκοινωνία λειτουργούσε από τις 9:00 έως τις 17:00.

Ο χάρτης με τις στάσεις της διαδρομής παραμένει ο ίδιος. Με αφετηρία και τέρμα στον σταθμό του ΗΣΑΠ, προκειμένου να αποτελέσει μέσο διασύνδεσης με το Μετρό, το δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της πόλης προσφέροντας δωρεάν μεταφορά τόσο μέσα στην πόλη, όσο από και προς σταθμούς μετεπιβίβασης των υπόλοιπων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς (ηλεκτρικός, Προαστικός, κεντρικές γραμμές ΟΑΣΑ).

Προς το παρόν το νέο ωράριο θα εκτελέσουν τα υπάρχοντα λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας, σύντομα όμως αυτά θα αντικατασταθούν με καινούργια, καθώς, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, η δημοτική Αρχή της πόλης έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αγορά δύο νέων, τελευταίας τεχνολογίας και φιλικών προς το περιβάλλον, minibus για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet