Ημερίδα Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την κατάθλιψη
Κοινωνία

Ημερίδα Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την κατάθλιψη

Την ασθένεια του 21ου αιώνα, την κατάθλιψη, θέτει στο προσκήνιο ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής καλώντας τους πολίτες να συζητήσουν μαζί τρόπους πρόληψης και μεθόδους αντιμετώπισής της, στην ενημερωτική δράση που διοργανώνει τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, στις 18:00, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος).

Ημερίδα για την Κατάθλιψη στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Πρώτο βήμα η αναγνώριση του προβλήματος, γι΄ αυτό και το πρόγραμμα των ομιλιών ανοίγει με την εργοθεραπεύτρια MSc και διευθύντρια της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου, Μαίρη Καραμπέτσου, με την ενότητα «Κατάθλιψη: Ας μιλήσουμε». Ο ψυχίατρος MD, MSc, PhD, υπεύθυνος της «Ομπρέλα», Ορέστης Γιωτάκος, θα πάρει τη σκυτάλη για να μιλήσει για την «Κατάθλιψη στο πλαίσιο του χώρου εργασίας», ενώ η δρ. Νατάσα Σουρέτη, ψυχολόγος Υγείας, γνωσιακή ψυχοθεραπεύτρια, EMDR practitioner, αναλύει τον ρόλο της γνωσιακής ψυχοθεραπείας στην κατανόηση της Κατάθλιψης.

Συντονίζει ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, Γιώργος Οικονομίδης.

Μετά τις ομιλίες των ειδικών, το κοινό θα μπορεί να υποβάλει τις ερωτήσεις του στην ανοικτή συζήτηση που θα ακολουθήσει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet