Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη: Ως δημοτική αρχή θα αποκτήσουμε το κτήμα Φιξ – Αφήνουμε σε άλλους τη μικροπολιτική
Κοινωνία

Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη: Ως δημοτική αρχή θα αποκτήσουμε το κτήμα Φιξ – Αφήνουμε σε άλλους τη μικροπολιτική

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και τη στάση παρατάξεων της αντιπολίτευσης στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, όσον αφορά στην απόφαση του Δ.Σ. για απόκτηση του κτήματος Φιξ από τον Δήμο, η παράταξη Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη, με επικεφαλής τον δήμαρχο Νίκο Μπάμπαλο, κάνει λόγο για «προσπάθεια από κάποιους να οικειοποιηθούν εκ των υστέρων τα θετικά της απόφασης, ενώ κατά τη διάρκεια των επίμαχων συνεδριάσεων δημιουργούσαν μόνον εμπόδια».

Ειδικότερα, ο συνδυασμός Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη σημειώνει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Κάποιες δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης κάνουν ό,τι μπορούν, έστω και καθυστερημένα, για να διορθώσουν τη στρατηγική «ΟΧΙ σε ΌΛΑ» που ακολούθησαν στις τρεις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκαν, με θέμα την απόκτηση του κτήματος Φιξ, από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής.

Πραγματικά, δεν αντιλαμβανόμαστε την εμμονή τους να μην αποκτηθεί το Κτήμα Φιξ από τον Δήμο.

Όμως εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε στον δρόμο της μικροπολιτικής και της μικροπρέπειας. Εμείς ως δημοτική αρχή μπορούμε τώρα να αποκτήσουμε το κτήμα Φιξ και θα το αποκτήσουμε.

Θα προχωρήσουμε στην απόκτηση του κτήματος γιατί το αξίζουν οι δημότες μας, το αξίζει η πόλη μας! Την ίδια στιγμή που κάποιοι επιλέγουν να μείνουν μόνοι τους και να γεμίσουν την πόλη και τη ζωή μας με κακία, λάσπη και μικροπολιτικές εμμονές, εμείς επιλέγουμε να προχωρήσουμε μπροστά… να συνεχίσουμε το έργο μας, για το οποίο μας επέλεξαν οι δημότες και να δώσουμε στην πόλη μας περισσότερο ήλιο & οξυγόνο, γιατί αυτό αξίζει σε όλους μας να έχουμε. Μια πόλη όμορφη γεμάτη φως και πράσινο που αξίζει να ζεις!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet