Ηράκλειο Αττικής: Μάχη σώμα με σώμα αδίστακτου ληστή με υπάλληλο σε μίνι μάρκετ – Video
Κοινωνία

Ηράκλειο Αττικής: Μάχη σώμα με σώμα αδίστακτου ληστή με υπάλληλο σε μίνι μάρκετ – Video

Ένα τρομακτικό ντοκουμέντο, που καταγραφεί με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τον τρόμο που σπέρνουν ανενόχλητοι οι ληστές στα Βόρεια Π0ροάστια αποκαλύπτει το MEGA. Στο σοκαριστικό βίντεο αποτυπώνεται πώς ένας ληστής οπλισμένος με μαχαίρι απειλεί να σκοτώσει έναν εργαζόμενο εάν δεν του δώσει τις εισπράξεις.

Μάχη σώμα με σώμα με έναν οπλισμένο ληστή έδωσε για την ίδια του τη ζωή εργαζόμενος σε μινι μάρκες στο Νέο Ηράκλειο. Για 120 δευτερόλεπτα ο άνδρας προσπαθούσε να σταματήσει τον κακοποιό που ήθελε να τον μαχαιρώσει στο στήθος και τον λαιμό.

Λίγο μετά τις πέντε το πρωί της Κυριακής 10 Ιουλίου ο ληστής, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με καπέλο και μάσκα, μπήκε στο κατάστημα. Αρχικά κοιτά ανάμεσα στους διάδρομους για να διαπιστώσει εάν βρίσκεται και άλλο άτομο στον χώρο. Όταν πλέον αντιλαμβάνεται ότι δεν υπάρχει κανείς βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του. Βγάζει το κουζινομάχαιρο, η λάμα του οποίου ξεπερνά τα 20 εκατοστά, και ορμά στον ανυποψίαστο υπάλληλο.

Μάχη σώμα με σώμα

Ο ληστής με το μαχαίρι στο δεξί χέρι προσπαθεί να πάρει και τα κέρματα. Ο υπάλληλος κάνει μια κίνηση για να τον απωθήσει και εκείνος του ορμά με το μαχαίρι.

Η άκρη του μαχαιριού αγγίζει στον λαιμό τον εργαζόμενο, όμως καταφέρνει να την απομακρύνει. Η πάλη μεταφέρετε στον διάδρομο εκεί οπού πέφτουν στο έδαφος.

Η συνεργός

Όσο ο εργαζόμενος παλεύει για τη ζωή του στο κατάστημα μπαίνει μια γυναίκα συνεργός του ληστή. Σπρώχνει στην πλάτη τον υπάλληλο με τον κακοποιό να πέφτει ξανά από πάνω του και να τον χτυπά.

Στον χώρο του καταστήματος έπεσε το μαχαίρι του ληστή το οποίο βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.

Πηγή: megatv.com

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet