Ηράκλειο Αττικής: Ανακαινίζεται και αναβαθμίζεται ενεργειακά το δημοτικό γυμναστήριο επί της οδού Καζαντζάκη
Αθλητισμός

Ηράκλειο Αττικής: Ανακαινίζεται και αναβαθμίζεται ενεργειακά το δημοτικό γυμναστήριο επί της οδού Καζαντζάκη

Προχωρούν οι εργασίες ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης του δημοτικού γυμναστηρίου επί της οδού Καζαντζάκη στο Ηράκλειο Αττικής, σύμφωνα με τον δήμαρχο Νίκο Μπάμπαλο.

Σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Ν. Μπάμπαλος αναφέρει:

«Οι εργασίες ανακαίνισης και ενεργειακής αναβάθμισης του δημοτικού μας γυμναστηρίου επί της οδού Καζαντζάκη προχωρούν και σύντομα ένας, ουσιαστικά νέος αθλητικός χώρος, ένα στολίδι για τον Δήμο, θα είναι και πάλι στην υπηρεσία των δημοτών μας.

Οι εργασίες στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους ολοκληρώνονται: νέες αίθουσες, νέες μονώσεις, νέες πόρτες και παράθυρα, νέο σύστημα ψύξης – θέρμανσης με την πλέον οικονομική μέθοδο της αντλίας θερμότητας, νέα μπάνια και αποδυτήρια, ενώ ετοιμάζουμε και έναν πολύ όμορφο περιβάλλοντα, εξωτερικό χώρο για να συνδυάζεται η γυμναστική με την παρέα, με την αναψυχή.

Το εγχείρημα δεν ήταν εύκολο καθώς η εκκίνηση των εργασιών συνέπεσε με την έναρξη της πανδημιας και του πολέμου στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα την κρίση που ακολούθησε και συνεχίζεται, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα κόστη, τις προμήθειες υλικών κτλ.

Όμως προχωράμε και μάλιστα, χωρίς να επιβαρύνουμε το δημοτικό ταμείο αφού, θυμίζω, η ανακαίνιση του γυμναστηρίου γίνεται με χρήματα που διεκδικήσαμε και πετύχαμε από το πρόγραμμα “Φιλόδημος”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet