Ηράκλειο Αττικής: Συνελήφθη 18χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι σε ανήλικους
Κοινωνία

Ηράκλειο Αττικής: Συνελήφθη 18χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι σε ανήλικους

Αιματηρό περιστατικό, με θύματα δύο ανήλικους, είχε λάβει χώρα το απόγευμα της Τετάρτης 1 Φεβρουαρίου κοντά στον σταθμό Νέο Ηράκλειο. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. το περιστατικό εκτυλίχθηκε όταν οι δύο 17χρονοι συναντήθηκαν με ομάδα περίπου 8 ατόμων σε υπόγεια διάβαση πλησίον του ΗΣΑΠ Ηρακλείου, προκειμένου να λύσουν τις προσωπικές τους διαφορές. Από την επίθεση των 8, που είχαν στην κατοχή τους και μαχαίρι, στους ανήλικους συνελήφθη την, Πέμπτη 2/2 από τις Αρχές ένας 18χρονος αλλοδαπός.

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται, ο 18χρονος συνελήφθη για σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων. Από την επίθεση ο ένας 17χρονος τραυματίστηκε στα πόδια και στην πλάτη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και ο έτερος 17χρονος. Ο συλληφθέντας οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και των άλλων δραστών.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για το περιστατικό

«Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες της    2-2-2023 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 18χρονος αλλοδαπός για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 1-2-2023 δύο 17χρονοι ημεδαποί συναντήθηκαν με ομάδα ατόμων (8 περίπου άτομα) σε υπόγεια διάβαση πλησίον του ΗΣΑΠ Ηρακλείου με σκοπό την επίλυση προσωπικών τους διαφορών. Ακολούθως, η ομάδα τους επιτέθηκε με χρήση σωματικής βίας και αιχμηρό αντικείμενο.

Ως αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο τραυματισμός του ενός παθόντα στα πόδια και στην πλάτη, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και ο ελαφρύς τραυματισμός του ετέρου. Στο πλαίσιο προανακριτικής έρευνας της ανωτέρω Υπηρεσίας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφορικών δεδομένων και αποδεικτικών μέσων ταυτοποιήθηκε 18χρονος αλλοδαπός που συμμετείχε στην ανωτέρω ομάδα και συνελήφθη στην περιοχή του Ηρακλείου Αττικής. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο κ. Εισαγγελέα , ενώ οι έρευνες για των εντοπισμό των υπόλοιπων εμπλεκομένων συνεχίζονται».

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet