Ηράκλειο Μαζί: Η προτεραιότητα του κ. Μπάμπαλου είναι ο δανεισμός για την απόκτηση του κτήματος ΦΙΞ
Κοινωνία

Ηράκλειο Μαζί: Η προτεραιότητα του κ. Μπάμπαλου είναι ο δανεισμός για την απόκτηση του κτήματος ΦΙΞ

Για ευθύνη του δημάρχου Ηρακλείου, Νίκου Μπάμπαλου, για το γεγονός ότι οι Ηρακλειώτες θα χρεωθούν την απόκτηση του κτήματος ΦΙΞ, κάνει λόγο η παράταξη του Γιώργου Παπαδημητρίου, Ηράκλειο Μαζί.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

«Δυστυχώς όπως αποδεικνύεται η προτεραιότητα του δήμαρχου Ηρακλείου Αττικής κ. Μπάμπαλου είναι το δάνειο από την Optima bank για το ΦΙΞ και η υπερχρέωση των συνδημοτών μας.

»Στη χθεσινή συνάντηση στο υπουργείο Ανάπτυξης ο δήμαρχος επαναλάμβανε ότι από μέρα σε μέρα θα εγκριθεί το δάνειο της Optima bank. Η πρόταση του υπουργού Ανάπτυξης να δώσει τα χρήματα στο υπ. Πολιτισμού, το οποίο έχει ήδη αποστείλει σχετικό αίτημα για προχωρήσει στην αγορά του κτήματος ΦΙξ, δεν ήταν αποδεκτή απο τον δήμαρχο, με πρόσχημα ότι δεν θα έχει την κυριότητα. Λυπηρό, αλλά πλέον γεγονός. Θα μπορούσε να αποφευχθεί ο δανεισμός και ο Δήμος να έχει δωρεάν τη χρήση του χώρου και την ανάπλασή του.

»Απαιτούμε το θέμα στο αυριανό (σ.σ.: 2/9) Δημοτικό Συμβούλιο να αντιμετωπιστεί διαφορετικά και να επικρατήσει έστω και την ύστατη τούτη ώρα η λογική από τον δήμαρχο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet