Ηράκλειο Μαζί: Ναι στην ανέγερση μνημείου Εβραίων θυμάτων του ολοκαυτώματος στη Βίλλα Στέλλα
Κοινωνία

Ηράκλειο Μαζί: Ναι στην ανέγερση μνημείου Εβραίων θυμάτων του ολοκαυτώματος στη Βίλλα Στέλλα

Ότι στηρίζει την ανέγερση μνημείου Εβραίων θυμάτων του ολοκαυτώματος στη Βίλλα Στέλλα τονίζει η δημοτική παράταξη Ηράκλειο Μαζί, με επικεφαλής τον Γιώργο Παπαδημητρίου, η οποία και ψήφισε θετικά σε σχετική εισήγηση που έγινε στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου.

«Λέμε με σεβασμό ναι στην ανέγερση μνημείου Εβραίων θυμάτων ολοκαυτώματος στην Πόλη μας» αναφέρει η παράταξη, προσθέτοντας ότι πρόκειται για «αυτονόητη πράξη για τον δημοτικό μας συνδυασμό Ηράκλειο Μαζί η ψήφιση και στήριξη για την ανέγερση μνημείου Εβραίων θυμάτων του ολοκαυτώματος στη Βίλλα Στέλλα».

Όπως επεξηγεί, είναι «μια ελάχιστη πράξη πολιτισμού και σεβασμού των ανθρώπινων δικαιωμάτων, ενάντια των χιτλερικών εγκλημάτων».

«Σε μία περίοδο όπου δυστυχώς βλέπουμε μια αναζωπύρωση των εξτρεμιστικών και φασιστικών οργανώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη θυμίζουμε ότι η Δημοκρατία μας και τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα και πάνω από όλα. Αυτές οι μαύρες σελίδες φασισμού δεν πρέπει να επιτρέψουμε ποτέ να επαναληφθούν» καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet