Γιορτή ενότητας για την παράταξη Ηράκλειο Μαζί του Γιώργου Παπαδημητρίου
Κοινωνία

Γιορτή ενότητας για την παράταξη Ηράκλειο Μαζί του Γιώργου Παπαδημητρίου

Σε γιορτή ενότητας, χαράς και διατύπωσης δημιουργικών προτάσεων εξελίχθηκε η πρώτη δημόσια συνάντηση φίλων του υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου Αττικής Γιώργου Παπαδημητρίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουλίου, σε γνωστό καφέ της κεντρικής πλατείας της πόλης.

Όπως αναφέρει η δημοτική παράταξη Ηράκλειο Μαζί ήταν μία εκδήλωση στην οποία κυριάρχησαν ο πολιτικός πολιτισμός, το ευχάριστο κλίμα και τα ενωτικά μηνύματα, παρουσία προσωπικοτήτων από όλο το δημοκρατικό πολιτικό φάσμα, καθώς και αρκετών εργαζόμενων στον Δήμο Ηρακλείου.

Ακόμη, η παράταξη σημειώνει ότι «ο κ. Παπαδημητρίου στον σύντομο χαιρετισμό του προς τους/στις παριστάμενους/νες, μίλησε με πνεύμα ενότητας, σεβασμού και ευγένειας, απευθύνοντας κάλεσμα συνεργασίας και συστράτευσης σε όλους τους πολίτες που πιστεύουν σε μία πόλη πιο δημοκρατική, πιο πράσινη, πιο καθαρή, πιο ευπρεπισμένη, πιο πολιτισμένη, ενώ δεν έκρυψε και την έκπληξή του για την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, σε σημείο που δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο, εντός και εκτός του καταστήματος».

Τέλος, το Ηράκλειο Μαζί σημειώνει ότι «χαιρετισμό απηύθυνε και ο π. δήμαρχος Παντελής Βλασσόπουλος, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την συνεργασία των δύο παρατάξεων, με κριτήριο την αγάπη τους για την πόλη, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, με στόχο την ανατροπή  μίας διοίκησης που καθημερινά αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων και της πόλης, διαψεύδοντας τις προσδοκίες των πολιτών για ένα καλύτερο Ηράκλειο. Ευχάριστη νότα της βραδιάς αποτέλεσε και η παρουσία του γνωστού τραγουδιστή Θάνου Καλλίρη, που προσέδωσε στη συνάντηση καλλιτεχνική απόχρωση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet