Η… Άνοιξη στην Τρίτη Ηλικία είναι τρόπος σκέψης στο Ηράκλειο
Κοινωνία

Η… Άνοιξη στην Τρίτη Ηλικία είναι τρόπος σκέψης στο Ηράκλειο

«Ποτέ δεν είναι αργά για να ζήσεις καλά». Αυτό ήταν το μήνυμα που πήραν όσοι Ηρακλειώτες Τρίτης Ηλικίας γέμισαν το Πολιτιστικό Πολύκεντρο της πόλης, στην ενημερωτική δράση που οργάνωσε για αυτούς ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, σε συνεργασία με το τοπικό παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας.

Η σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης Μοσχούλα Μπέστα έδωσε συμβουλές και μικρά μυστικά, τόσο πολύτιμα όμως για να διατηρήσουν οι άνθρωποι της μεγαλύτερης ηλικίας θετικές σκέψεις, αισιοδοξία αλλά και όρεξη για να κάνουν πράγματα, ακόμα και εκείνα που ποτέ δεν τόλμησαν να κάνουν στο παρελθόν, όπως αναφέρει το γραφείο Τύπο του Δήμου.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Δήμου, η Μαριάννα Ζούρου και ο Γιώργος Οικονομίδης, πρόεδρος και αντιπρόεδρος αντίστοιχα του δημοτικού Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας, κάλεσαν τους παρευρισκόμενους –«αλλά και όλους τους πολίτες που ανήκουν στη… μεγάλη νιότη»– να συμμετέχουν στα προγράμματα του Δήμου και των ΚΑΠΗ αφού, μέριμνα της δημοτικής αρχής, είναι να δίνει στους Ηρακλειώτες «τα εργαλεία και τα ερεθίσματα που θα τους κρατήσουν ενεργούς και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet