Η «Κόκκινη Ρωγμή» στηρίζει τον αγώνα της ΟΕΝΓΕ
Κοινωνία

Η «Κόκκινη Ρωγμή» στηρίζει τον αγώνα της ΟΕΝΓΕ

Τις σημερινές (7/4) κινητοποιήσεις της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) υποστηρίζει η «Κόκκινη Ρωγμή» Ηρακλείου Αττικής.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά αναφέρει:

Ενώνουμε τη φωνή και τη δύναμή μας με τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το προσωπικό των νοσοκομείων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα απέναντι στην πανδημία.

Στεκόμαστε δίπλα τους, απαιτώντας να παρθούν άμεσα μέτρα για την ενίσχυση των δημόσιων νοσοκομείων και των δομών υγείας, τόσο στην περιοχή μας όσο και σε όλη τη χώρα.

Στο πλαίσιο της αλληλεγγύης και του κοινού αγώνα όλων των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα στον χώρο της Υγείας, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας και μέρα πανελλαδικής δράσης που καλεί η ΟΕΝΓΕ και πλήθος σωματείων και συλλογικοτήτων, στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην κινητοποίηση ώρα 12 το μεσημέρι στην πύλη του «Κωνσταντοπούλειου» Νοσοκομείου («Αγία Όλγα»).

Αγωνιζόμαστε μαζί:

  • Για την πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών σε στελέχωση με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, γιατρούς, νοσηλευτές, λοιπούς υγειονομικούς.
  • Για να ανοίξουν τώρα τα κλειστά κρεβάτια των ΜΕΘ και να δημιουργηθούν νέα. Για να ανοίξουν όλα τα νοσοκομεία που έκλεισαν τα προηγούμενα χρόνια.
  • Για την εξασφάλιση όλου του αναγκαίου εξοπλισμού, υλικών και μέσων ατομικής προστασίας.
  • Για την επίταξη των ιδιωτικών νοσοκομείων και κλινών ΜΕΘ, διαγνωστικών και τα εργαστηριακών κέντρων και ένταξή τους στο δημόσιο σύστημα υγείας.
  • Για την ανάγκη δωρεάν τεστ για όλους/ες.

Καθολικά ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ σύστημα υγείας

H ΥΓΕΙΑ και οι ΖΩΕΣ μας πάνω από τα κέρδη τους! ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet