Θέματα κοινού ενδιαφέροντος συζήτησαν οι δήμαρχοι Αμαρουσίου και Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Θέματα κοινού ενδιαφέροντος συζήτησαν οι δήμαρχοι Αμαρουσίου και Ηρακλείου Αττικής

Θέματα συνεργασίας για μία σειρά από ζητήματα που αφορούν και στους Δήμους Αμαρουσίου και Ηρακλείου Αττικής, με επίκεντρο πολεοδομικής φύσεως εκκρεμότητες και θέματα καλύτερης εξυπηρέτησης των κατοίκων των δύο όμορων δήμων, συζήτησαν σε συνάντησή τους ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, και ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε μία πρώτη προσέγγιση στο θέμα της αναθεώρησης των διοικητικών ορίων μεταξύ των δύο Δήμων με στόχο το καλύτερο δυνατό όφελος για τους κατοίκους και των δύο Δήμων.

Συζητήθηκαν ζητήματα πολεοδομικού ενδιαφέροντος που σχετίζονται με την πράξη εφαρμογής στην περιοχή του Κάτω Ψαλιδίου μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ένταξης στο σχέδιο πόλης με τρόπο επωφελή για τους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής.

Με στόχο την εξυπηρέτηση των φοιτητών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής κατά τις μετακινήσεις τους από και προς την Πανεπιστημιούπολη – Πολυτεχνειούπολη, ο κ. Μπάμπαλος, ζήτησε τη συνδρομή του Δήμου Αμαρουσίου ώστε μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου να εξυπηρετούνται προσωρινά από τη Δημοτική Συγκοινωνία Αμαρουσίου, οπότε και θα έχει βρεθεί μόνιμη λύση για την απρόσκοπτη συνέχιση της μετακίνησης των φοιτητών του Δήμου Ηρακλείου από και προς τα πανεπιστημιακά τους ιδρύματα στην περιοχή του Ζωγράφου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet