Καλοκαιρινή αιμοδοσία από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής και τους εργαζομένους του
Κοινωνία

Καλοκαιρινή αιμοδοσία από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής και τους εργαζομένους του

Το καλοκαιρινό τους ραντεβού δίνουν οι Ηρακλειώτες εθελοντές αιμοδότες στην εποχική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και ο Σύλλογος Εργαζομένων του την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στο κτήριο της Βίλας «Στέλλα» (Γαλήνης & Σοφίας).

Εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Η αιμοδοσία θα γίνει, όπως πάντα, από το κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», ενώ τη φετινή δράση συνδράμει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (τοπικό παράρτημα).

Καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής επισημαίνει ότι την καλοκαιρινή περίοδο η ανάγκη για αίμα αυξάνεται και επομένως είναι ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή όσων μπορούν στην εθελοντική αιμοδοσία.

Για την καλύτερη ταξινόμηση των προσφορών σε αίμα, ο Δήμος καλεί τους εθελοντές αιμοδότες να γνωρίζουν τον αριθμό ΑΜΚΑ τους για να τον αναφέρουν στους αιμολήπτες.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα Δημοτικά Ιατρεία της πόλης καλώντας στους αριθμούς τηλεφώνου 213 2000196 και 213 2000187.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet