Καλοκαιρινή αιμοδοσία στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής στις 6/6
Κοινωνία

Καλοκαιρινή αιμοδοσία στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής στις 6/6

Την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία στις αρχές του καλοκαιριού πραγματοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, μέσα από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Βίλα Στέλλα (Γαλήνης και Σοφίας), από τις 8:30 έως τις 14:00.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, λίγα λεπτά από τον χρόνο κάθε αιμοδότη μπορεί να χαρίσουν μία ολόκληρη ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας που το έχει άμεση ανάγκη, ειδικά τη θερινή περίοδο που οι απαιτήσεις σε αίμα αυξάνονται.

Όπως πάντα, την αιμοληψία θα πραγματοποιήσει το κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», ενώ υποστηρικτές της δράσης είναι οι εργαζόμενοι του Δήμου, αφού στην αιμοδοσία συμμετέχει ενεργά ο Σύλλογος των Εργαζομένων.

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας Δέσποινα Αΐβατζίδου-Ποριώτου δηλώνει σχετικά: «Ας είμαστε όλοι εκεί. Το σύνθημα που χρησιμοποιούμε στη δράση μας είναι το δώσε αίμα, κράτα τον κόσμο ζωντανό. Και πόσο αλήθεια περιέχει. Μια τόσο απλή προσφορά, μπορεί να σημαίνει τη ζωή ενός άλλου ανθρώπου, παιδιού ή ενήλικα. Ας προσφέρουμε, λοιπόν, το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον άλλο: τη ζωή», το μήνυμα της αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας, Δέσποινας Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet