Καταγγελίες για υπέρμετρη κοπή δένδρων στο Ηράκλειο Αττικής από συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ
Κοινωνία

Καταγγελίες για υπέρμετρη κοπή δένδρων στο Ηράκλειο Αττικής από συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ

Παρέμβαση στον ΔΕΔΔΗΕ για συνεργεία του, τα οποία αυτή την περίοδο επιχειρούν στην πόλη προκειμένου να κλαδευτούν τα δένδρα που εφάπτονται με καλώδια του δικτύου ή είναι σε επικίνδυνο σημείο σε σχέση με αυτά, κάνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Και αυτό γιατί, όπως ενημερώνει, «μολονότι ορθώς ο ΔΕΔΔΗΕ επεμβαίνει εκ της αρμοδιότητάς της όπου σημειώνεται ανάγκη, εντούτοις, τόσο η δική μας Υπηρεσία έχει παρατηρήσει, όσο ταυτόχρονα έχουμε δεχθεί καταγγελίες από δημότες, ότι σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχει υπέρμετρη κοπή δένδρων, πλέον του αναγκαίου.

Ο Δήμος ζητεί από τον ΔΕΔΔΗΕ να φροντίσει τα συνεργεία του να προχωρήσουν μεν στις απαιτούμενες εργασίες, προκειμένου να αποφευχθούν μελλοντικά προβλήματα, να το κάνουν όμως δε με σεβασμό στο πράσινο της πόλης.

Επίσης, τονίζει ότι οι δημότες πρέπει να γνωρίζουν πως τα συνεργεία του Δήμου φέρουν πάντα διακριτικά της δημοτικής υπηρεσίας. Οπότε, σε περίπτωση που οι πολίτες παρατηρήσουν οιονδήποτε άλλο να πραγματοποιεί παρεμβάσεις σε κοινόχρηστους χώρους με τρόπο που κρίνεται αδόκιμος, μπορούν να επικοινωνούν με την υπηρεσία Περιβάλλοντος (Τμήμα Πράσινου – 210 2830374).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet