Κρύα βραδιά, αλλά ζεστή ατμόσφαιρα στα «γενέθλια» του «Επικοινωνία 94FM»
Κοινωνία

Κρύα βραδιά, αλλά ζεστή ατμόσφαιρα στα «γενέθλια» του «Επικοινωνία 94FM»

Με ένα μεγάλο πάρτι στο «σπίτι του», στο 1ο υπόγειο του δημαρχιακού μεγάρου Ηρακλείου Αττικής, ο «Επικοινωνία 94FM» γιόρτασε τα 31 χρόνια ελεύθερης ραδιοφωνίας και λειτουργίας του σταθμού της πόλης.

«Σε αυτή τη βραδιά που κάνει αρκετό κρύο είμαστε εδώ γιατί ο 9,40, ο Επικοινωνία FM, ένα δημοτικό ραδιόφωνο, ζεσταίνει τις καρδιές μας εδώ και πολλά χρόνια! Θέλω πραγματικά να σας ευχαριστήσω εκ μέρους των συνεργατών μου, της δημοτικής αρχής, των εργαζομένων, του Δημοτικού Συμβουλίου, γιατί σε αυτή την πολύ χαρούμενη στιγμή για την πόλη, κλείνοντας 31 χρόνια λειτουργίας, έδειξε ότι μπορούν οι δήμοι να πάνε τα πράγματα και αλλιώς. Έδειξε ότι, πέρα από την εμπορευματοποίηση, πέρα από όλα αυτά που μετριούνται με χρήματα και με αριθμούς, υπάρχουν και πράγματα, υπάρχουν και δράσεις, οι οποίες όταν αγγίζουν την καρδιά των πολιτών έχουν και διάρκεια έχουν και ποιότητα», τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος της πόλης Νίκος Μπάμπαλος και πρόσθεσε:

«Πέρα από τις μεγάλες δυσκολίες, το ραδιόφωνο είναι εδώ, ζει, αναπνέει και έχει προοπτική και γι’ αυτό, λοιπόν, θα πω δυο πράγματα για τους εργαζόμενους. Έτσι, λοιπόν, αποφασίσαμε με τους συνεργάτες μου στο ραδιόφωνο, να τιμήσουμε τον Γιώργο Γρηγοριάδη για εκείνη την εξαιρετική, πρωτοποριακή, επαναστατική πρωτοβουλία του, στα τέλη της δεκαετίας του 1980, όπου το Ηράκλειο ανόρθωσε το ανάστημά του δίπλα σε πολύ μεγάλους Δήμους, όπως την Αθήνα, τον Πειραιά, τη Θεσσαλονίκη, δείχνοντας ότι υπάρχουν οι μεγάλοι πληθυσμιακά δήμοι, αλλά υπάρχουν και δήμοι πληθυσμιακά μικρότεροι με πολύ μεγάλη περπατησιά».

Ο πρόεδρος του «Επικοινωνία 94FM», Μανώλης Κουτσογιαννάκης, από την πλευρά του, δήλωσε πολύ «μικρός», αλλά συνάμα πολύ τυχερός που βρίσκεται στη θέση του προέδρου ενός ιστορικού ραδιοφώνου.

«Δίνουμε το στίγμα να συνεχίσουμε δυναμικά, έχοντας ανοιχτά τα μικρόφωνα στους φορείς, στους συλλόγους και τους πολίτες του Δήμου μας και για τα επόμενα 30 χρόνια», δήλωσε ο κ. Κουτσογιαννάκης, ενώ η προκάτοχός του και αντιπρόεδρος της Ένωσης Δημοτικών ΜΜΕ, Μαίρη Αρώνη, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κατέβαλε και απέδωσαν καρπούς, όπως είπε, για την εξωστρέφεια του σταθμού πέρα από τα σύνορα του Ηρακλείου

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης ευχαρίστησε το δήμαρχο για την τιμητική βράβευση και εξήρε τη συμβολή του Κυριάκου Φιλιππίδη στην έναρξη λειτουργίας του «Επικοινωνία 94FM».

Ο δε κ. Φιλιππίδης γύρισε 31 χρόνια πίσω τους παρευρισκόμενους, εξιστορώντας πώς λήφθηκε η απόφαση μετάβασης από τη ραδιοπειρατεία στην ελεύθερη ραδιοφωνία!

Μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα, εξάλλου, παρέλαβε την τιμητική πλακέτα του μακροβιότερου πρόεδρου του σταθμού Δημήτρη Καβούρη η σύντροφος της ζωής του Αθανασία.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και προσωπικός φίλος του αείμνηστου Δημήτρη Καβούρη Φίλιππος Πετσάλνικος, ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Ηρακλείου Αττικής Γιώργος Παπαδημητρίου και Αιμιλία Τζίβα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ρήξη και Ανατροπή στο Ηράκλειο, Δημήτρης Ταβουλάρης, η υποψήφια δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Παναγιώτης Ιωάννου, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεταμόρφωσης Βασίλης Καραβάκος, δεκάδες δημοτικοί και υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, τα μέλη του Δ.Σ. του «Επικοινωνία 94FM» και ασφαλώς η δύναμη του σταθμού, οι ακροατές του!

Ευχετήρια επιστολή, τέλος, έστειλαν τα δημοτικά ραδιόφωνα Τρίπολης και Πειραιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet