Κ. Κουτρούλης για το θέμα της Λ. Κύμης: Άλλοι προτιμούν τα γραφεία και άλλοι τον δρόμο…
Φωτ. ΙΝΤΙΜΕ/ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κοινωνία

Κ. Κουτρούλης για το θέμα της Λ. Κύμης: Άλλοι προτιμούν τα γραφεία και άλλοι τον δρόμο…

Με σαφή αιχμή προς τον δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής, για τη σημερινή επίσκεψή του στο υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πνοή Ηράκλειο Κυριάκος Κουτρούλης ενημερώνει για τη δεύτερη κινητοποίηση η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022, για το έργο της Λ. Κύμης.

Στη σχετική ανακοίνωση, με τίτλο «Άλλοι προτιμούν τα γραφεία και άλλοι τον δρόμο…», η παράταξη αναφέρει ότι στη συγκέντρωση υπήρξε «ικανοποιητική συμμετοχή κατοίκων του Δήμου μας», ενώ το αίτημα των συγκεντρωμένων ήταν «η αποδοχή από το υπουργείο Υποδομών των δικαίων αιτημάτων μας σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου».

Και η ανακοίνωση της παράταξης συνεχίζει:

«Διεκδικούμε η προβλεπόμενη σήραγγα των 360μ. να γίνει σκεπαστή. Το τμήμα της Αττικής Οδού από την οδό Πρασίνου Λόφου μέχρι την πεζογέφυρα της Σαρανταπόρου να γίνει επίσης σκεπαστό. Να δημιουργηθούν κοινωφελείς χώροι στα σκεπαστά τμήματα. Να  διαμορφωθεί ο κόμβος στη συμβολή της Λεωφ. Κύμης με την Πλαπούτα ώστε να μην δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος τόσο στην οδό Πλαπούτα όσο και στο υπόλοιπο Ηράκλειο. Οι αόριστες διαβεβαιώσεις του υπουργείου, διά στόματος του κ. δημάρχου, δεν πείθουν κανέναν. Το κράτος οφείλει να προβλέψει αντισταθμιστικά οφέλη για τον Δήμο μας, όπως επιβάλλει ο νόμος. Ο αγώνας συνεχίζεται και κλιμακώνεται!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet