Μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου στο δημαρχείο της πόλης
Κοινωνία

Μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου στο δημαρχείο της πόλης

Τους μαθητές της έκτης τάξης του 7ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου Αττικής υποδέχθηκε στο δημαρχείο ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής επίσκεψης των παιδιών στον Δήμο για να γνωρίσουν από κοντά πώς αυτός λειτουργεί.

Ο δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργο Πέτρου, τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Μανώλη Κουτσογιαννάκη, και την πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Μίνα Παναγιωτακοπούλου, απάντησε στις ερωτήσεις των μαθητών για το ποιες είναι οι αρμοδιότητες του Δήμου και ποια η λειτουργία του, παρέχοντάς τους συμβουλές για το πώς μπορούμε όλοι -ακόμα και τα παιδιά- να βοηθήσουμε στην αρμονική συμβίωση μέσα σε μια σύγχρονη πόλη.

Με την ευκαιρία, ο κ. Νίκος Μπάμπαλος ανακοίνωσε στους μαθητές του 7ου Δημοτικού την έναρξη -εντός του επόμενου μήνα- των εργασιών για τη μετατροπή των δρόμων πέριξ του σχολείου σε οδούς ήπιας κυκλοφορίας, προκειμένου να γίνει η μετάβαση από και προς το σχολείο ακόμα πιο ασφαλής, έργο το οποίο θα εκτελεστεί, όπως σημείωσε, και στα υπόλοιπα δημοτικά σχολεία της πόλης.

«Να βάζετε στόχους στην ζωή σας και να τους ακολουθείτε πιστά. Δική μας ευχή ανάμεσα σε αυτούς: να θελήσετε να ασχοληθείτε ενεργά με την πόλη μας», το μήνυμα του δημάρχου προς τα παιδιά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet