Μ. Ζούρου: Δεν θα ρίξει κανείς σκιές πάνω στις άψογες σχέσεις Δήμου Ηρακλείου Αττικής και εργαζομένων
Κοινωνία

Μ. Ζούρου: Δεν θα ρίξει κανείς σκιές πάνω στις άψογες σχέσεις Δήμου Ηρακλείου Αττικής και εργαζομένων

Αναφορικά με αναρτήσεις και δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σχετικά με τις σχέσεις του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής με τους εργαζομένους του, η πρόεδρος του ΟΠΑΚΜ, Μαριάννα Ζούρου, σημειώνει ότι «δεν θα ρίξει κανείς σκιές πάνω στις άψογες σχέσεις Δήμου Ηρακλείου Αττικής και εργαζομένων».

Ειδικότερα, η κ. Ζούρου αναφέρει τα εξής, στη σχετική ανακοίνωση:

Απορία και προβληματισμό προκαλούν τα κίνητρα ορισμένων, οι οποίοι ενώ έχουν χρηματίσει σε θέσεις διοίκησης του Δήμου και όφειλαν να γνωρίζουν τη διαδικασία μιας διαπραγμάτευσης με τους εργαζομένους ενός οργανισμού, χρησιμοποιούν έγγραφα εσωτερικής ενημέρωσης για να δημιουργήσουν εσφαλμένες εντυπώσεις και να προκαλέσουν πρόβλημα στις άριστες σχέσεις Δήμου-εργαζομένων.

Πιστεύω θα βρουν τοίχο, καθώς με τους συνεργάτες μας στις επιτελικές θέσεις του Δήμου έχουμε χτίσει μια άψογη συνεργασία, η οποία αντικατοπτρίζεται στο έργο και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε καθημερινά στους Ηρακλειώτες.

Εντούτοις, για να διαλυθούν οι όποιες σκιές επιχειρούν κάποιοι να ρίξουν, σας παραθέτω την επίσημη απάντηση του Οργανισμού για όλα τα εργασιακά ζητήματα. Ας μην ανησυχούν, λοιπόν, οι «ευαίσθητοι», εμείς θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τους εργαζόμενους του Δήμου μας χωρίς προβλήματα…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet