11 με 15/5 η νέα διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείου Ηρακλείου Αττικής
Ηράκλειο

11 με 15/5 η νέα διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το Κοινωνικό Παντοπωλείου Ηρακλείου Αττικής

Νέα διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης πραγματοποιεί το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής προς τους δικαιούχους των προγραμμάτων του.

Οι δικαιούχοι, που ήδη έχουν ειδοποιηθεί σχετικώς από την διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, μπορούν να παραλάβουν τα πακέτα τους από την Δευτέρα 11 έως την Παρασκευή 15 Μαΐου κατά τις ώρες 8:30 έως 14:30, από τον χώρο του Παντοπωλείου (υπόγειο δημαρχείου), ενώ σε όσους δεν μπορούν ή δεν πρέπει να μετακινηθούν ο Δήμος θα κανονίσει διανομή κατ’ οίκον. Όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή, θα τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την προστασία πολιτών και εργαζομένων.

Παράλληλα, το ίδιο διάστημα, όπως και τον προηγούμενο μήνα έτσι και τον Μάιο, θα διατεθεί η υλική συνδρομή στους φοιτητές δικαιούχους του προγράμματος «Σου Έχω Δέμα», που υλοποιεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, για μέλη οικογενειών με χαμηλό εισόδημα. Παρ’ ότι τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους, ο Δήμος κρίνει ότι είναι αναγκαία η στήριξη αυτών των νέων.

«Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας για να μην μείνει κανείς μόνος απέναντι στα δύσκολα. Κρατάμε αποστάσεις, αλλά είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλον. Και δεν το κάνουμε μόνο εμείς. Οφείλω να ευχαριστήσω τους Ηρακλειώτες, φυσικά πρόσωπα, φορείς και επιχειρήσεις, που το τελευταίο διάστημα ενισχύουν με τις δωρεές τους το Κοινωνικό Παντοπωλείο για να μπορέσουμε έτσι να βοηθήσουμε και εμείς ακόμα πιο πολλούς, ακόμα πιο πολύ. Αποδείξαμε ότι στα δύσκολα γινόμαστε ένα», σχολιάζει σχετικά η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet