Νέα παρέμβαση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στον ΔΕΔΔΗΕ για τα προβλήματα στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού της πόλης
Κοινωνία

Νέα παρέμβαση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στον ΔΕΔΔΗΕ για τα προβλήματα στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού της πόλης

Συνεχίζονται τα προβλήματα στο δίκτυο του ηλεκτροφωτισμού στο Ηράκλειο Αττικής με αποτέλεσμα η δημοτική αρχή να αναγκαστεί σε νέα παρέμβαση στον ΔΕΔΔΗΕ, στην αρμοδιότητα του οποίου έγκειται η επίλυσή τους.

Για να διευκολύνουν, μάλιστα, το έργο του ΔΕΔΔΗΕ -όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή- οι ηλεκτρολόγοι των ειδικών συνεργείων του Δήμου έχουν πραγματοποιήσει αυτοψία στα προβληματικά σημεία, προτείνοντας τις λύσεις που πρέπει να δώσουν οι συνάδελφοί τους από τον ΔΕΔΔΗΕ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις διαπιστώσεις των συνεργείων του Δήμου:

  • Χρειάζεται έλεγχος στη παροχή  ρεύματος στο πίλαρ του δημοτικού φωτισμού της οδού Αυγής. Στο σύνολο του δρόμου δεν λειτουργεί ο φωτισμός.
  • Χρειάζεται έλεγχος σε κολώνες της ΔΕΗ επί των οδών Χαραυγής, Λευκωσίας, Ηλέκτρας Αποστόλου, Ανατολής, Βορείου Ηπείρου, Εθνομαρτύρων, Φαναρίου, Ακροπόλεως, καθώς στις συγκεκριμένες δεν ανάβουν τα φωτιστικά σώματα.
  • Χρειάζεται ρύθμιση του χρονοδιακόπτη στις κολώνες της ΔΕΗ επί των οδών Κουντουριώτου, Πολυτεχνείου, Σωκράτους, καθώς παραμένουν αναμμένες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
  • Χρειάζεται επανασύνδεση της παροχής του ρεύματος στο πίλαρ του δημοτικού φωτισμού επί των οδών Μητροπούλου και Μ. Κοτοπούλη.

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής θα συνεχίζει να είναι σε επαφή με τον ΔΕΔΔΗΕ μέχρι την τελική αποκατάσταση των προβλημάτων, σημειώνει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet