Νέα παρέμβαση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την αντιπλημμυρική προστασία
Κοινωνία

Νέα παρέμβαση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την αντιπλημμυρική προστασία

Τις στοχευμένεςαντιπλημμυρικές παρεμβάσεις συνεχίζει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προκειμένου να δοθούν λύσεις σε προβληματικά, στρατηγικά σημεία της πόλης. Μετά την κατασκευή νέων αντιπλημμυρικών αγωγών όμβριων υδάτων στις οδούς Παπαδάκη, Βούλγαρη και Αμοργού μέσα στο καλοκαίρι, οι εργασιες συνεχίζονται στη διασταύρωση των οδών Κολοκοτρώνη και Μακεδονίας, σε ένα σημείο που χρόνια παρουσίαζε πρόβλημα στις έντονες βροχοπτώσεις.

«Η προσθήκη επιπλέον μέτρων στο δίκτυο των υφιστάμενων αγωγών λύνει μια και καλή το ζήτημα της συγκέντρωσης νερού στους δρόμους της περιοχής» επισημαίνει η δημοτική Αρχή Ηρακλείου Αττικής.

«Μια παρέμβαση που μπορεί, υπό άλλες συνθήκες να χαρακτηριζόταν μικρή, όμως αυτά τα λίγα μέτρα του επιπλέον αγωγού στο αντιπλημμυρικό δίκτυο της γειτονιάς θα κάνει καλύτερη την καθημερινότητα εκατοντάδων συμπολιτών μας. Άλλωστε, ευθύνη για να βελτιώσουμε την πόλη έχουμε και στα μεγάλα και τα μικρά. Συνεχίζουμε», το σχόλιο του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Η συνέχεια που εννοεί ο δήμαρχος είναι, όπως ενημερώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, η μελέτη που ολοκληρώνεται στο επόμενο διάστημα και αφορά στον σχεδιασμό της ευρύτερης, πλέον, ενίσχυσης του δικτύου όμβριων υδάτων στην περιοχή του κέντρου της πόλης. Με την ολοκλήρωση και έγκριση της εν λόγω μελέτης, ο Δήμος θα μπορέσει να βάλει μπροστά νέα έργα για την αντιπλημμυρική θωράκιση του πλέον νευραλγικού σημείου του Ηρακλείου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet