Ο δήμαρχος Ηρακλείου παροτρύνει τους πολίτες υπέρ του εμβολιασμού
zougla.gr
Κοινωνία

Ο δήμαρχος Ηρακλείου παροτρύνει τους πολίτες υπέρ του εμβολιασμού

Ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, συμμετείχε στη διαδικτυακή συζήτηση των δημάρχων της χώρας, με τη συμμετοχή του προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου και του καθηγητή Ηλία Μόσιαλου, με αντικείμενο τη χρησιμότητα του εμβολιασμού για να ξεπεράσουμε ως κοινωνία την πανδημία.

Ειδικότερα, ο κ. Μπάμπαλος, με αφορμή την προαναφερόμενη διαδικτυακή συνάντηση, αναφέρει:

Μαζί με όλους τους Δήμους της χώρας συντονίζουμε τις προσπάθειές μας απέναντι στο νέο κύμα της πανδημίας.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: η μόνη λύση για να θωρακίσουμε την υγεία μας και να προστατεύσουμε τη ζωή μας είναι να εμβολιαστούμε. Για αυτό και με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, τον Δημήτρη Παπαστεργίου, βγαίνουμε μπροστά για να πείσουμε τους συμπολίτες μας.

Εμβολιαστείτε, διαφυλάξτε την υγεία τη δική σας και των δικών σας ανθρώπων. Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η παρέμβαση του Ηλία Μόσιαλου, καθηγητή της πολιτικής της υγείας του Οικονομικού Πανεπιστημίου του Λονδίνου, ο οποίος μας βοήθησε στη συζήτηση για τα μέτρα που μπορούμε, περαιτέρω, να πάρουμε και μας έλυσε απορίες.

Όλα αυτά θα τα επικοινωνήσουμε και σε εσάς το αμέσως επόμενο διάστημα. Όμως το συμπέρασμα είναι ένα και δεν θα κουραστούμε να το λέμε: το εμβόλιο σώζει ζωές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet