Ν. Μπάμπαλος: Νιώθω ευγνωμοσύνη για τους εργαζόμενους του Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Ν. Μπάμπαλος: Νιώθω ευγνωμοσύνη για τους εργαζόμενους του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Τους κατοίκους και τους εργαζόμενους του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ευχαριστεί για τη συνδρομή τους να επαναφέρουν την πόλη σε λειτουργική κατάσταση μετά την κακοκαιρία «Ελπίς» ο δήμαρχος, Ν. Μπάμπαλος.

Μέσω ανάρτησής του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Μπάμπαλος αναφέρει: «Τώρα που η μάχη δείχνει να τελειώνει θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Ηρακλειώτες που με την κατανόηση και την έμπρακτη συνδρομή τους βοήθησαν στο να επαναφέρουμε την πόλη σε μια λειτουργική κατάσταση σχετικά γρήγορα αναλογικά με το μέγεθος της κακοκαιρίας και σε σχέση με άλλες περιοχές.

Εάν κάτι μας ξέφυγε, εάν κάπου καθυστερήσαμε απολογούμαι και ευχαριστώ διπλά για την υπομονή. Σας διαβεβαιώ όμως ότι ουδέποτε σταματήσαμε, ουδέποτε φύγαμε, τέσσερις ημέρες τώρα από τους δρόμους. Και έτσι έρχομαι στο δεύτερο κομμάτι αυτής της δήλωσης: Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω την ευγνωμοσύνη που νιώθω για τους εργαζόμενους του Δήμου που μερόνυχτα ήταν ξάγρυπνοι και σε διαδοχικές βάρδιες, για να ρίχνουν αλάτι, να εκχιονίζουν, να επεμβαίνουν στις πτώσεις δέντρων, να μεταφέρουν τους συμπολίτες μας που είχαν άμεση ανάγκη. Ό,τι τους λείπει σε αριθμό, καθώς ο Δήμος μας την τελευταία δεκαετία έχει αποδεκατιστεί από προσωπικό λόγω των μνημονίων, το αναπληρώνουν σε ψυχή, σε μεράκι, σε πείσμα και επιμονή. Αυτοί είναι ο θεμέλιος λίθος και ο καταλύτης σε ό,τι κάνουμε για την πόλη. Σας ευχαριστώ όλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet