Δήμαρχος Ηρακλείου: Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ας μάθει ποιος είναι υπεύθυνος για τις αποζημιώσεις
Κοινωνία

Δήμαρχος Ηρακλείου: Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ας μάθει ποιος είναι υπεύθυνος για τις αποζημιώσεις

Ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, αναφέρει ότι ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης γέμισε με φυλλάδια κάθε γειτονιά, μέσω των οποίων κατηγορεί τη δημοτική αρχή για τις αποζημιώσεις που δεν έχουν δοθεί στους πληγέντες από τον ανεμοστρόβιλο του Οκτωβρίου 2020.

Όπως επισημαίνει ο κ. Μπάμπαλος ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης αγνοεί ότι οι αποζημιώσεις δίνονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υποδομών.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής αναφέρει:

«Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ηρακλείου προφανώς αγνοεί ότι οι αποζημιώσεις δεν δίνονται από τον Δήμο αλλά από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υποδομών. Προφανώς, έχει ξεχάσει ότι επανειλημμένως έχουμε κάνει οχλήσεις στο αρμόδιο υπουργείο, όπου και έχουμε σαφείς και δεσμευτικές απαντήσεις. Προφανώς, δεν θυμάται ότι για την αποκατάσταση των κοινόχρηστων χώρων διεκδικήσαμε και πήραμε χρηματοδότηση και σε συνδυασμό με δικούς μας πόρους προχωρήσαμε σε αντίστοιχο διαγωνισμό που βρίσκεται σε τελικό στάδιο. Προφανώς, τελικά, ο διορισμένος από το υπουργείο Ανάπτυξης πρόεδρος της ΜΟΔ. βρίσκεται σε σύγχυση, αφού με το συγκεκριμένο φυλλάδιο ουσιαστικά επιτίθεται στην κυβέρνηση και όχι στη δημοτική αρχή. Εκτός και αν συνειδητά προσπαθεί να παραπλανήσει τους δημότες.

»Σε κάθε περίπτωση να τον ενημερώσουμε ότι επικοινωνιακά πυροτεχνήματα τέτοιου είδους έχουν σταματήσει από καιρό να παραπλανούν τον κόσμο. Δοθείσης ευκαιρίας να τον ρωτήσουμε αν έχει σκοπό ως πρόεδρος της ΜΟΔ. να βοηθήσει τον Δήμο Ηρακλείου ή αν θα συνεχίσει να αγνοεί τα αιτήματα της δημοτικής αρχής.

»Μετά από τις παραπάνω διευκρινήσεις θα παρακαλούσαμε τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης να φροντίσει για τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων από τα φυλλάδια που διασκόρπισε. Επιτέλους λίγος σεβασμός στη νοημοσύνη των δημοτών, αλλά και στο περιβάλλον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet