Ν. Μπάμπαλος προς Ηρακλειώτες: Δείξατε αυτοσυγκράτηση, συνεχίστε έτσι…
Κοινωνία

Ν. Μπάμπαλος προς Ηρακλειώτες: Δείξατε αυτοσυγκράτηση, συνεχίστε έτσι…

«Από το πρωί του Σαββάτου 21/3 στους δρόμους της Καναπίτσας συνεργεία του Δήμου Ηρακλείου απολυμαίνουν, καθαρίζουν, κάνοντας το καθήκον τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όμως εκείνοι ζητούν από τους συμπολίτες τους ένα μόνο πράγμα: #menoumespiti» αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Ηρακλείου.

Επίσης, σε μήνυμα που απευθύνει προς τους πολίτες, ο κ. Νίκος Μπάμπαλος τονίζει:

«Μια δύσκολη εβδομάδα πέρασε κατά την οποία δείξατε ψυχραιμία, αυτοσυγκράτηση και εφαρμόσατε στη συντριπτική σας πλειοψηφία τα μέτρα πρόληψης για την προστασία της Δημόσιας Υγείας. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

»Το Σαββατοκύριακο που ξεκινάει -και τυχόν να μας βάλει σε πειρασμούς- σας ζητώ να εξακολουθήσουμε να #Μένουμε Σπίτι, να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας στις απολύτως απαραίτητες και να σεβόμαστε τους κανόνες που ισχύουν αυτή την περίοδο: όχι συγχρωτισμό είτε σε δημόσιους, είτε σε ιδιωτικούς χώρους, περιορισμένες επαφές και, ει δυνατό, καθόλου με γυμνά χέρια όταν χρειάζεται να είμαστε έξω, ενισχυμένη υγιεινή με τακτικό πλύσιμο χεριών και διαρκή επικοινωνία με τον γιατρό μας, όταν εντοπίσουμε κάτι ανησυχητικό στη συμπεριφορά του σώματός μας.

»Κάνουμε υπομονή, δείχνουμε σοβαρότητα για να περάσουμε όσο το δυνατό γρηγορότερα αυτή την περιπέτεια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet