Ν. Μπαρμπούνης: Κανένας συντονισμός και καμία πρόβλεψη στο Ηράκλειο Αττικής
Κοινωνία

Ν. Μπαρμπούνης: Κανένας συντονισμός και καμία πρόβλεψη στο Ηράκλειο Αττικής

Ότι «δεν υπάρχει κανένας συντονισμός, κανένα πρόγραμμα, καμία πρόβλεψη και καμία αντιμετώπιση εκ των υστέρων στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής» τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος, Ν. Μπαρμπούνης, με αφορμή τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία «Ελπίς».

Ο κ. Μπαρμπούνης αναφέρει σχετικά:

«Τρεις ημέρες μετά το πέρασμα της σφοδρής χιονόπτωσης και το λευκό του χιονιού μοιάζει να έχει αποκαλύψει κάθε αδυναμία και ανικανότητα της δημοτικής αρχής. Η πόλη παραδομένη, οι δρόμοι παγοδρόμια, τα δένδρα έπεσαν για μια ακόμα φορά, τα συνεργεία του Δήμου, τα εκχιονιστικά, οι αλατιέρες άφαντα. Οι υπάλληλοι προσπαθούν να ανταπεξέλθουν, αλλά μάταια. Κανένας συντονισμός, κανένα πρόγραμμα, καμιά πρόβλεψη και καμιά αντιμετώπιση εκ των υστέρων.

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου σήμερα και τα προβλήματα παραμένουν και διογκώνονται, καθώς οι μεγάλες ποσότητες χιονιού έχουν μετατραπεί σε πάγο. Η ολισθηρότητα του οδοστρώματος είναι πολύ μεγάλη και οι περισσότεροι δρόμοι στο Ηράκλειο είναι αδιάβατοι. Ακόμα και το κέντρο της πόλης η κεντρική πλατεία εγκαταλελειμμένη. Εκχιονιστικά και αλατιέρες δεν έχουν ανοίξει ούτε τους κεντρικούς δρόμους. Τα πεσμένα δένδρα σε πολλά σημεία έχουν καταπλακώσει αυτοκίνητα και σε άλλα σημεία βρίσκονται στη μέση του οδοστρώματος, φράζοντας τη διέλευση πεζών και οχημάτων.

Πριν από λίγη ώρα ολόκληρο δένδρο κατέρρευσε επάνω σε υποκατάστημα τράπεζας στην κεντρική πλατεία, την ώρα που κόσμος περίμενε στην ουρά για να εξυπηρετηθεί. Ευτυχώς για μια ακόμα φορά δεν είχαμε τραυματισμούς. Για πόσο ακόμα θα μας ευνοεί η τύχη; Στο Ηράκλειο δυστυχώς χάθηκε κάθε ελπίδα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet