Ξανά στους δρόμους τα δημοτικά λεωφορεία στο Ηράκλειο Αττικής
Κοινωνία

Ξανά στους δρόμους τα δημοτικά λεωφορεία στο Ηράκλειο Αττικής

Στο γνωστό της δρομολόγιο θα βρεθεί ξανά από τη Δευτέρα 18 Μαΐου η «Γραμμή 1» της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για να εξυπηρετεί, όπως πάντα δωρεάν, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης. Μετά και τη χαλάρωση των μέτρων προφύλαξης από την εξάπλωση του κορωνοϊού, στο πλαίσιο των οποίων η Δημοτική Συγκοινωνία είχε αναστείλει τη λειτουργία της το τελευταίο διάστημα, το καινούργιο λεωφορείο της Γραμμής είναι έτοιμο να βάλει ξανά μπροστά για να διευκολύνει τις μετακινήσεις εντός των ορίων του Ηρακλείου και τη σύνδεση των γειτονιών με τους σταθμούς μετεπιβίβασης των κεντρικών Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, με την επανέναρξη του δρομολογίου θα τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν για τα δημόσια μέσα μεταφοράς αυτή την περίοδο, όπως ότι το λεωφορείο θα καθαρίζεται καθημερινά και θα απολυμαίνεται τακτικά, οι επιβάτες θα πρέπει να φορούν μάσκα και να κάθονται με αποστάσεις μέσα στο όχημα, καθώς και ότι η επιβίβαση θα γίνεται αποκλειστικά από τη δεύτερη, πίσω πόρτα για να μην έρχονται σε επαφή με τον οδηγό.

«Εάν όλα πάνε καλά, στο επόμενο κύμα αναθεώρησης των μέτρων θα λειτουργήσει και η “Γραμμή 2” της Δημοτικής Συγκοινωνίας», σημειώνει η δημοτική αρχή.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για το ακριβές δρομολόγιο (χάρτη διαδρομής και συχνότητα διέλευσης) από την ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet