Ξεκίνησαν τα καθημερινά δωρεάν rapid tests για τους μαθητές του Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Ξεκίνησαν τα καθημερινά δωρεάν rapid tests για τους μαθητές του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου η διεξαγωγή καθημερινών, δωρεάν rapid tests για τους μαθητές της πόλης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας και δράσης που υλοποιούν από κοινού ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Υπενθυμίζεται ότι κλιμάκιο υγειονομικών του ΕΕΣ θα βρίσκεται κάθε Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 08:30 έως τις 14:30, στον χώρο του ΚΑΠΗ του Ερυθρού Σταυρού (Πεύκων 10) για να κάνει τεστ σε όσα παιδιά έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και έχουν υποχρέωση διεξαγωγής ελέγχου. Δεν χρειάζεται ραντεβού, μονάχα η βεβαίωση υποχρέωσης ελέγχου που παρέχεται από το σχολείο.

Όπως σημειώνει η δημοτική αρχή, θα εκδίδεται το απαιτούμενο πιστοποιητικό το οποίο ανεβαίνει αυτόματα στην σχετική πλατφόρμα από όπου μπορούν να το κατεβάσουν με τον ΑΜΚΑ τους οι μαθητές, αλλά και να το ελέγξει το σχολείο. Προτεραιότητα στα τεστ έχουν τα παιδιά, εάν όμως υπάρχει δυνατότητα στην καθημερινή δράσηrapid test μπορούν να κάνουν και ενήλικες, κυρίως γονείς ή εκπαιδευτικοί που έχουν και αυτοί έρθει σε επαφή με κρούσμα, ή και απλοί πολίτες που εμφανίζουν συμπτώματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet