Ξεκίνησε το δρομολόγιο μεταφοράς φοιτητών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής προς την Πανεπιστημιούπολη
Κοινωνία

Ξεκίνησε το δρομολόγιο μεταφοράς φοιτητών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής προς την Πανεπιστημιούπολη

Πρώτη διαδρομή σήμερα, Δευτέρα 12/10, για το νέο, ειδικό δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας που δημιούργησε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για τη μεταφορά των φοιτητών της πόλης προς την Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου. Οι νέοι που δήλωσαν συμμετοχή τις προηγούμενες ημέρες, επιβιβάστηκαν στις τρεις στάσεις από τις οποίες περνά το λεωφορείο μέσα στην πόλη, για να καλύψει όσο το δυνατό περισσότερες περιοχές του Ηρακλείου, προτού μπει στην Αττική οδό με κατεύθυνση το Πανεπιστήμιο.

Υπενθυμίζεται ότι οι συγκεκριμένες στάσεις είναι:

  • Αφετηρία στην οδό Μελίνας Μερκούρη, έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ, όπου το λεωφορείο βρίσκεται στις 8.00 το πρωί κάθε ημέρα, Δευτέρα έως Παρασκευή.
  • Στάση δεύτερη στη λεωφόρο Πλαπούτα, έξω από το 5ο Γυμνάσιο (γύρω στις 8.10).
  • Στάση τρίτη στη λεωφόρο Ηρακλείου, έξω από τον σταθμό του προαστιακού (γύρω στις 8.15).

Οι φοιτητές που χρησιμοποίησαν το πρώτο δρομολόγιο παρέλαβαν επί τόπου τις κάρτες εισόδου τους στο λεωφορείο. Όσοι θα το χρησιμοποιήσουν τις επόμενες ημέρες ή θα κάνουν τώρα αίτηση, μπορούν να πάρουν τις κάρτες τους από το τμήμα Παιδείας του Δήμου, έπειτα από συνεννόηση στον τηλ. αριθμό 213 2000105.

Για να χρησιμοποιήσουν το ειδικό δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας οι φοιτητές της πόλης μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση [email protected] (γράφοντας απλώς τα στοιχεία τους και την πρόθεσή τους να συμμετέχουν), επισυνάπτοντας αντίγραφο της φοιτητικής τους ταυτότητας (ή την εγγραφή τους στο Πανεπιστήμιο, εάν δεν υπάρχει πάσο), μία φωτογραφία προσώπου και μια απόδειξη μόνιμης κατοικίας στο Ηράκλειο (λογαριασμός ΔΕΚΟ, τηλεφώνου, βεβαίωση δημοτολογίου κτλ).

Η επιβίβαση και η μεταφορά με το λεωφορείο της Δημοτικής Συγκοινωνίας γίνεται με όλους τους κανόνες ασφαλείας για την προστασία από την Covid-19, δηλαδή οι φοιτητές θα πρέπει να φορo;yn μάσκα κατά την παραμονή τους στο όχημα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet