Ξεκινά η νέα περίοδος για το Εικαστικό Εργαστήρι ΚΑΠΗ Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Ξεκινά η νέα περίοδος για το Εικαστικό Εργαστήρι ΚΑΠΗ Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Ακόμα μια χρονιά εικαστικών μαθημάτων ξεκινά στα ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Το Εικαστικό Εργαστήρι των ΚΑΠΗ αρχίζει τις δραστηριότητές του από τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 προκειμένου να συνεχίσει να δίνει βήμα έκφρασης στους πολίτες Τρίτης Ηλικίας που είτε γνωρίζουν, είτε θέλουν να αναζητήσουν την καλλιτεχνική τους κλίση. Φυσικά, τα μαθήματα είναι δωρεάν για όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ.

Έναρξη τη Δευτέρα 17 Σεπτέμβριου και ακολούθως με το εβδομαδιαίο πρόγραμμα για τη νέα περίοδο ως εξής:

  • Δευτέρα: ΚΑΠΗ Πρασίνου Λόφου 11:00-13:30
  • Τρίτη: ΚΑΠΗ Α΄ 10:00-14:00
  • Τετάρτη: ΚΑΠΗ Αυγής 11:00-13:30
  • Πέμπτη: ΚΑΠΗ Καναπίτσας 10:00-14:00

Αντίστοιχα, τα μαθήματα στο Εργαστήρι Αγιογραφίας ξεκινούν στις 22 Σεπτεμβρίου και θα γίνονται στον χώρο του Β΄ ΚΑΠΗ στο Παλαιό Ηράκλειο κάθε Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 13:30.

«Κάθε χρόνο τα μαθήματα του Εικαστικού Εργαστηρίου τραβούν το ενδιαφέρον αρκετών μελών των δημοτικών ΚΑΠΗ. Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να εκθέσουν τις δημιουργίες τους σε πολιτιστικές δράσεις που συμμετέχει κατά καιρούς ο Δήμος, τόσο εντός, όσο και εκτός της πόλης. Κορυφαίο παράδειγμα η ετήσια, μοναδική πανελλήνια έκθεση διαδημοτική διάδραση ART3AGE, την οποία διοργανώνει και φιλοξενεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής» σχολιάζει ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τα ΚΑΠΗ, Δημήτρης Τσεκούρας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet