Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Όλα τα σχολεία της πόλης είναι εφοδιασμένα με τις απαραίτητες ποσότητες καυσίμων
Κοινωνία

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Όλα τα σχολεία της πόλης είναι εφοδιασμένα με τις απαραίτητες ποσότητες καυσίμων

Μετά τις καταγγελίες που έκαναν λόγο για τέσσερις σχολικές μονάδες χωρίς θέρμανση στο Ηράκλειο Αττικής, ο Δήμος ενημέρωσε το «Ε» ότι όλα τα δημόσια σχολεία της πόλης που λειτουργούν με θέρμανση πετρελαίου είναι αυτή τη στιγμή εφοδιασμένα με την απαραίτητη ποσότητα καυσίμου για τις ανάγκες κάθε εκπαιδευτικής μονάδας.

Μάλιστα, όπως προσθέτει, οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου είναι σε καθημερινή επαφή με τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων για να προλαμβάνουν και να επιλύουν άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει.

«Στις καταγγελίες που γίνονται σκόπιμα από ορισμένους. όπως “μου είπαν κάποιοι, κάπου, κάποτε” απαντάμε τα εξής» σημειώνει ο Δήμος:

  • Με τη συμφωνία που πέτυχε η δημοτική αρχή με την Εταιρεία Διανομής Αερίου σταδιακά συνδέονται με το δίκτυο φυσικού αερίου όλο και περισσότερα σχολεία της πόλης εντελώς δωρεάν.
  • Ήδη έχει ολοκληρωθεί η ενεργειακή αναβάθμιση σε αρκετά σχολικά κτήρια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ενώ είναι σε εξέλιξη η εργολαβία στο 3ο Δημοτικό και το 6ο Γυμνάσιο και ακολουθούν το 13ο Δημοτικό, το 6ο Δημοτικό, το 9ο Νηπιαγωγείο, ενώ παρόμοιες εργασίες γίνονται αυτό το διάστημα και στα σεισμόπληκτα 4ο Δημοτικό, 5ο Δημοτικό και 1ο Γυμνάσιο».

Τέλος, από τον Δήμο σημειώνουν ότι «τα παιδιά είναι η απόλυτη προτεραιότητα της δημοτικής αρχής και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά εμπράκτως και με έργο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet